După ce Iurie Gologan - prezentatorul de la Mesager, a executat în direct 22 de flotări, în semn de solidaritate cu acțiunea „22 Push — up Challenge”, ne surprinde un gest al colegilor săi, reporteri, care s-au înarmat cu lopeți și au ieșit afară pentru a curăța zăpada pe trotuarul din preajma podului din sect. Telecentru al Capitalei.

Prezentatorul TV Iurie Gologan a executat 22 de flotări în emisie directă, în semn de solidaritate!

Gestul tinerei echipe de la Mesager Stop-Cadru are o sursă de inspirație și anume evenimentul prin care, de Ziua Internațională a Râsului și Fericirii, zeci de psihologi din cadrul inspectoratelor de poliție din întreaga țară au format un zâmbet gigantic și au îndemnat oamenii să râdă mai mult și să facă fapte bune.

Înarmați cu lopeți, tinerii au ieșit pe trotuarul din preajma televiziunii, pe care circulația se făcea dificilă din cauza depunerii de zăpadă. Au recunoscut, într-un reportaj difuzat la aceeași televiziune, că au înghețat cu vârf și îndesat, însă exemplul lor a meritat toate eforturile.

„Este dificil pentru noi, cei care scriem știri zi de zi, dar este încă un mod de a fi utili societății”, spune Vadim, unul dintre membrii echipei.

Urmăriți și voi exemplul lor:

O noua performanta, marca Mesager Stop-Cadru. Dupa ce Iurie Gologan a efectuat flotari, echipa de reporteri a iesit la… curatat zapada, promovind astfel faptele bune. 🙂

Posted by Oxana Mititelu on 14 Februarie 2017

Foto: captură video

Video: facebook.com/oxana.mititelu

Distribuie articolul: