Studii: Licenţiată în Turism şi Servicii Hoteliere, Facultatea Business şi Administrarea(ASEM), școala de designeri vestimentari;

Ocupație: Fondatoare „Uniforma Ta”, Director Vânzări „Perna Mea”, absolvent și mentor în comunitatea Angry Club, moderator Cashflow Club, soţie, fiică şi mamă a 2 copii;

Pasiuni: Călătoriile, lectura, dansul, networking;

Limbi străine: Engleză, germana și rusa;

Ultima carte citită: „Femeie Bogată” de Jim Kyosaki.

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Janna Grosu este o femeie fericită care combina armonios câteva roluri frumoase: cea de femeie de afaceri, mamă, soție și fiică.

Este unica moderatoare de gen feminin în cadrul „Cashflow Club” și se mândrește enorm cu această poziție dorind cât mai mult să le povestesc și să ajute tinerii din țara noastră să se dezvolte.

Janna si Dumitru

„M-am lansat în bussines din necesitate. Cel mai mult m-a motivat peroada când îmi căutam un job, după patru ani de facultate și trei ani de concediu de maternitate, fapt destul de dificil. Au fost câțiva angajatori care erau dispuși să mă angajeze, dar când ajungeam la capitolul copii, că am doi, atunci eram refuzată direct sau indirect. Acest fapt m-a adus la disperare,căci copii trebuiau întreținuți, iar mie mi se reproșa statutul de mamă. Mai târziu fetița mea a trebuit să meargă la școală, avea nevoie de o uniformă, iar de aici s-a început proiectul uniformelor școlare”, a precizat Janna.

Janna Grosu

Desigur, tânăra mămică nu s-a limitat la uniforme şcolare, astăzi colaborând cu mai multe companii mari din ţara noastră în vederea realizării uniformelor de lucru.

Janna consideră că succesul unei afaceri este garantat dacă îți place ceea ce faci.

„Esențial este să ai încredere în tine, iar ceilalți vor aprecia acest fapt și te vor urma”, spune eroina noastră.

Foto: Facebook.com

Sursa: EALider.md

Sugerează și tu o doamnă notorie!