Inima Nadinei Turturică a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale de când s-a depistat malformația la inimioară. Se întâmpla pe când avea doar doi ani și opt luni. Astăzi, Nadina are 10 ani, iar familia ei caută cu disperare bani ca să acopere cheltuielile pentru o nouă intervenție, care se va efectua, de această dată, în Anglia. Medicii de la noi spun că nu se mai poate face nimic pentru fetiță la noi în țară, de aceea părinții au nevoie de 4800 euro - o sumă substanțială pentru bugetul familiei cu 3 copii. 

„În perioada 5-11 noiembrie, o echipă de medici din Anglia vine în România și vor să lucreze la cazul nostru, doar că pentru asta avem nevoie de 4800 euro. Pentru noi este o șansă enormă ca să ne vedem fetița sănătoșică și suntem întristați, ba chiar disperați că nu avem așa bani. Nu avem de unde lua 4800 euro. Vă rugăm din tot sufletul  să ne ajutați să oferim copilului nostru șansa la o viață sănătoasă…. Fetița noastră are mare nevoie de ajutor”, este apelul mamei.

Până astăzi, familia Turturică a reușit să adune jumătate din sumă. Mama fetiței, Ioana Turturică, coase cât poate de mult ca să câștige mai mulți bani. Este croitoreasă tehnolog, cu mulți ani experiență. Doamna va veni la Aniversarea în Pijamale din 10 octombrie, organizată de Ea.md. Din stofele donate de Bord’s, Ioana Turturică va confecționa diverse articole vestimentare pe care le va vinde în timpul evenimentului. Toți banii acumulați din vânzări vor ajunge în pușculița familiei, iar noi sperăm că ultima intervenție chirurgicală va avea succes. Nadina poate avea o viață mai bună, departe de bisturiul chirurgilor, iar noi toți suntem în putere să o ajutăm.

Detalii despre cum puteți contribui cu donații găsiți pe caritate.md. Puteți transmite banii și prin contul direct al mamei:

Ioana Turturica – Numărul cardului 4028110086926992,

contul 2259A23112501 Moldincombanc, filiala Hâncești
disclaimer aniversarea in pijamale

Distribuie articolul: