E pandemie, iar panetoanele nu vor mai ajunge în țară în acest an. Nici moldovenii, care de obicei veneau cu ocazia paștelui acasă, nu vor mai putea sărbători alături de familia din Republica Moldova, ori situația în toată lumea este aceeași – „StămAcasă.

EA.md este, ca de obicei, alături de conaționalii stabiliți peste hotare și vine, în luna aprilie, cu povești cu aromă de pască de la moldovenii stabiliți peste hotare. Și cu răvașele lor către cei de acasă. Scrie-ne dacă ai și tu o #ScrisoaredePaște la EA@interakt.md.

„Știm că dorul de casă este mare, iar sărbătorile de Crăciun sau Paște nu fac decât să-l întețească. Mai știm că, oriunde ar fi, moldovenii știu să recreeze atmosfera de acasă prin tot ce fac: cultură, bucătărie, artă, tradiții. Îi vom aduce în această lună, zi de zi, pe cei care nu uită de tradiție și o perpetuează acolo unde au ajuns: Grecia, Spania, Italia sau Statele Unite. Și vă mai aducem ceva, aroma de pască de acasă în #ScrisoaredePaște – o provocare pe care o vom adresa tuturor intervievaților”

Dacă vrei să ne propui un moldovean stabilit în străinătate demn de un articol pe EA.md – o poți face la EA@interakt.

Dacă vrei să scrii chiar tu o #ScrisoaredePaști, nu ezita să ne spui printr-un mesaj pe Facebook EA.md sau pe Instagram @revistaea.