Aniversarea în Pijamale dedicată celor 7 ani de activitate a revistei online Ea.md a încins atmosfera la cel mai primitor karaoke din Chișinău. Backstage Music Hall a adăpostit un chef de zile mari, care s-a lăsat și cu o donație de 11 mii de lei pentru intervenția chirurgicală a Nadinei Turturică, o fetiță drăgălașă de 10 ani, diagnosticată cu o malformație la inimioară.

Nadia darie pijamaleNadia Darie, editor-șef Ea.md: „Mă bucur foarte mult că reușim să o ajutăm pe Nadina cu o maladie cardiacă, pentru care adunăm fonduri, mă bucur tare tare mult pentru lumea care a venit aici într-o zi de marți ,a reușit să lase deoparte toate grijile, să se relaxeze, așa cum merită fiecare femeie să o facă.”

Banii pentru susținerea financiară a familiei Turturică, astăzi în căutarea unei sume de 4800 de euro pentru operația la inimă, au fost adunați din licitații și din donațiile invitatelor. Mămica Nadinei a cusut 12 ținute care au fost licitate, stofele fiind o donație Bord’s By Flower Ferre, iar partnerul petrecerii, Celline, a scos la licitație o pijama din mătase. 

Ioana Turturică, mama Nadinei: „Mă simt datoare la toate doamnele care sunt cu noi, le mulțumesc din suflet că sunt alături de noi și ne ajută. Să facem intervenția dată , copilul meu să nu fie limitat în bucuriile copilăriei, la zburdat, alergat.”

Și echipa Ea.md a adunat o avere impresionantă la Aniversarea în Pijamale – 7 milioane de cititori, 7 miliarde de vizualizări și nu în ultimul rând…7 orgasme. Asta i-au urat oaspeții echipei. 

Invitatele au avut parte de gustări de bun venit italienești din partea Casa Rinaldi și un pahar de vin bun de la Agrici.wine, iar Sweet Dreams la comandă le-a delectat cu un tort delicios. Dincolo de asta, contrar regulilor unei zilei de naștere, omagiatul serii, adică Ea.md, a oferit nenumărate cadouri oaspeților, în complicitate cu partenerii evenimentului.

Foto: Kreyon.md

22426143_10214179355186997_2123244198_o

Distribuie articolul: