Președintele celui mai tare show de comedie din Rusia, Comedy Show, s-a îndrăgostit din nou. Se pare că Timur Batrudinov a uitat-o ușor pe fost sa iubită, Olga Buzova, de dragul unei blonde focoase.

Presa din Rusia scrie că, Timur ar avea o idilă cu o blondă necunoscută. Cei doi au luat cina împreună, într-un restaurant select din Moscova, iar cârcotașii afirmă că tânăra, are 25 de ani și se numește Alisa.

Timur Batrudinov și presupusa sa iubită, au petrecut o seară romantică, sărutându-se, ținându-se de mână și îmbrățișându-se pasional în văzul tuturor.

Anterior, Timur Batrudinov declarase că visează să întemeieze o familie. Acesta a încercat să își găsească o iubită, acum 3 ani, prin intermediul celebrului show Holostyak, din păcate însă, Timur s-a desparțit de Daria Kananuha, participanta acestui proiect, imediat dupa incheierea filmărilor.

Recent s-a vehiculat ca ar fi într-o relație cu Olga Buzova, dupa ce aceștia au fost surprinși plimbându-se împreună și luând cina într-un restaurant, însă ambii au declarat că este vorba doar despre o frumoasă relație de prietenie.

Citește și:  A venit și rândul ei să elucideze misterul! Olga Buzova a vorbit despre relația cu Timur Batrudinov

 

Distribuie articolul: