Conor McGregor și Dee, formează, probabil, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea sportului, iar după lupta dintre el și Khabib Nurmagomedov, cuplul este, din nou, în vizorul tuturor. Povestea lor de dragoste a impresionat o lume întreagă.

Se spune că în spatele unui bărbat de succes, se află mereu o femeie puternică. El este un tip brutal, de care au frică și cei mai duri adversari, ea este o femeie frumoasă, care îi este alături la bine și la greu, iar împreună formează probabil, cel mai îndrăgit și urmărit cuplu al momentului, din lumea sportului.

Conor McGregor și Dee Devlin formează un cuplu de aproape 10 ani și, deși, sportivul nu a cerut-o niciodată de soție, cei doi au o familie frumoasă, iar despre dragostea lor vorbește o lume întreagă. Luptătorul își declară dragostea și recunoștința pe care i-o poartă, de fiecare dată când este întrebat despre iubita lui: „Ea era lângă mine, atunci când eram un nimeni”

Cei doi, au făcut cunoștință într-un club de noapte, în anul 2018, pe atunci tânăr și necunoscut, Conon McGregor a cucerit-o pe iubita sa cu simțul umorului: „Mi-a plăcut enorm de ea, era drăguță și mi-am dorit să o cunosc. Îmi plac fetele cuminți”, povestește irlandezul.

Dee a fost alături de el în cele mai grele momente din viață, iată de ce el îi datorează succesul și tot ce a obținut în viață. Iată ce a scris într-o zi, sportivul, pe rețelele de socializare: „Suntem împreună de opt ani. Locuiam cu chirie, la 30 de kilometri de Dublin, pe o îndemnizație pentru șomaj de 188 de euro. Nu aveam un job, pentru că îmi petreceam tot timpul în sala de antrenament. Eram convins că voi deveni un campion. Ea credea același lucru. Credea în mine. Chiar dacă banii nu erau de ajuns, avea mereu grijă să mă alimentez corect, să urmez un regim. S-a sacrificat pentru mine.”

„Veneam sleit de puteri după antrenamente, iar ea îmi spunea: „Conor, eu știu că le vei reuși pe toate!”

În prezent câștig milioane, Pot să-mi permit orice mașină, haină sau locuință. Ea le merită pe toate, poate chiar mai mult. Ca de obicei, îmi este alături și îmi spune mereu, că le voi reuși pe toate”

În fiecare interviu acordat, la întrebarea despre cheia succesului său el răspunde: „Mă ducea cu mașina la sala de forță, îmi asculta visele, era mereu lângă mine. Ea este salvatoarea mea. Dacă nu exista ea, nu existam nici eu. Și tot ceea ce fac acum, o fac pentru ea.”

În 2017, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. S-a născut Conan-junior, iar Dee și Conor au devenit și mai fericiți și puternici, împreună.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Pe soția lui Conor McGregor o cunoaște o lume întreagă, dar cum arată soția lui Khabib Nurmagomedov?