Timp de o lună, câștigătoarea proiectului marca EA.md și Beauty SM „Fii Eroina”, Elena Iordachi a trecut prin transformări care i-au valorificat frumusețea fizică și încrederea în sine.

Zi de zi, Elena a frecventat sala de sport ABC Fitness, iar rezultatele nu au întârziat să apară. După ce a dat jos în timp record 4 kilograme, Elena a fost evaluată de antrenoarea sa. Ianna Dolița, antrenor ABC Fitness a menționat că Elena a fost străduitoare și că a reușit să piardă semnificativ din procentul de grăsime al corpului.

Până să ajungă la partea de înfrumusețare, Elena a avut nevoie și de o îngrijire cosmetologică, pe care i-a oferit-o salonul Daria Room.

Eroina la Daria Room

„Îmi doresc o schimbare radicală. Mă las în mâna specialistului de tot. Doresc să am propriul meu stil”, a povestit Elena. Tânăra participantă în proiect a fost selectată de organizatori din mai multe aplicații, urmând anumite criterii și ținând cont de motivația pe care a avut-o. Elena Iordachi a demonstrat că era dornică de a savura fiecare moment din acest proiect.

Eroina la Beauty sm

Partea principală a schimbărilor de care a avut parte Elena au fost asigurate de inițiatorul proiectului, Salonul Beauty School Moldova, cei care i-au asigurat frumusețea și sclipirea pe termen scurt, dar și pe termen lung.

„Elena a beneficiat de tratarea și îndreptarea părului cu keratină, o procedură care asigură un păr „ascultător”, mai lucios, și mai ușor de aranjat. În plus am făcut stilizarea și vopsirea sprâncenelor, la păr au fost efectuate mici accente pe câteva șuvițe și deja machiajul și aranjarea părului pentru ziua în care a trecut prin toate transformările fizice”, ne povestește beauty specialistul Aliona Okrain.

eroina la beauty sm

Schimbarea spectaculoasă de look a fost finalizată cu un shopping pe măsură. Elena a fost consultată de specialistul Magazinului de haine NaneTTy pentru a alege o ținută potrivită pentru ea.

eroina la nanetty

Ultimul accent pe care l-am pus în imaginea eroinei s-a datorat Producătorului autohton de încălțăminte Hîncu. Aici Elena a fost consultată de specialiștii din magazin pentru o pereche de botine potrivite ținutei și stilului abordat.

eroina la Hincu

Elena Iordachi, Eroina: „Mă simt foarte bine, mi-a făcut o plăcere enormă să lucrez cu echipa voastră – sunteți o echipă perfectă și am avut doar emoții pozitive. Sunt foarte mulțumită de schimbările de care am beneficiat, iar femeilor care urmează să participe pot să le spun doar: „Îndrăznește!”.”

Foarte impresionat de schimbări a fost și soțul Elenei care a mărturisit că o apreciază foarte mult pentru ceea ce este, dar și pentru că are grijă să arate mereu bine, iar schimbările din proiect au făcut-o și mai frumoasă.

P

Distribuie articolul: