Doar de câteva ori în viața asta bărbații întâlnesc femei speciale, dintre acestea doar una este Specială, doar una trebuie să devină Femeia Visurilor lui. De obicei, aceste întâlniri sunt întotdeauna neașteptate și foarte rar convenabile pentru ei. Din fericire, Cupidon știe să facă minuni, iar femeia ce-i este sortită va fi acolo și îi va schimba viața pentru totdeauna.

Astăzi vom vorbi despre femei și bărbați! Natura a avut grijă să ne creeze în așa fel încât fiind două „poluri opuse”, unindu-ne, devenim un tot întreg. Atunci când ne aventurăm în căutarea jumătății noastre, de fapt pornim într-o călătorie, care de multe ori este una debilitantă. Dacă ești suficient de norocos și ai găsit o femeie care a devenit o floare de o frumusețe rară în deșertul tău arid, ai grijă de ea, nu-i permite să plece, ține-o lângă tine, Ea este întregul tău Univers.

Din păcate, nu toți au un comportament rezonabil atunci când vine vorba despre dragostea vieții lor. De aceea, am decis să vă demonstrăm că Femeia Specială există. Nu crezi? Dacă ai observat că Ea deține aceste 12 calități – n-o lăsa să plece.

E mai deșteaptă decât tine
Fiecare bărbat are nevoie de o femeie inteligentă alături de el, aceasta îl va ajuta „să treacă” prin viață. Se spune ca în spatele fiecarui bărbat puternic, se ascunde o femeie și mai puternică. Și e adevărat. Fără de femeie, un barbat este doar „un simplu” egoist. Observați  cât de mult se schimbă un bărbat în viața căruia a intrat o femeie inteligentă, de fapt, viața lui prinde sens și direcție; îi trebuie doar descernământ ca să nu „strice” totul.

E frumoasă
Frumusețea este înțeleasă doar de ochii privitorului: iar din moment ce tu crezi că ea este incredibil de frumoasă (e gustul tău), n-o lăsa să plece. În zilele noastre, bărbații pun accent pe frumusețea femeii și nu putem spune că este ceva greșit în asta; doar s-a menționat, fiecare ochi are și vede frumosul în felul său. Frumusețea este ceea ce oamenii descoperă doar atunci, când sunt capabili să vadă. Trebuie să învățăm să evaluăm în mod corespunzător!

Ea este bună și grijulie
Oamenii buni sunt pur și simplu: oameni buni și cuminți. În cazul în care o Ea nu a fost nici bună, nici cuminte, probabil, nici nu se merită să vorbești despre faptul că a fost în viața ta. Pentru femei, o calitate foarte importantă este „abilitatea” de a avea grijă de cei din jurul ei. Unele pur și simplu nu vor copii. În unele relații, bărbatul este mai grijuliu decât femeia, „detaliu” care ar putea să completeze neajunsurile cuplului. Cu toate acestea, în toate femeile este „pus” instinctul matern. Dacă îți dorești ca într-o zi să „ai” o familie, trebuie să fii sigur că ai găsit o femeie care vrea (și planifică) să devină mamă, în caz contrar, vezi ce trebuie să faci!

Ea este energică
Viața uneori poate fi dificilă. De asemenea poate fi și plictisitoare, și monotonă. Femeile nu au fost create pentru a distra bărbații. Ba dimpotrivă. Apropo, doar o femeie energică, mobilă – este mereu  gata să se angajeze într-o aventură (este vorba de dictracție) și să te facă să te simți mai fericit.

Ea te iubește din toată inima
Aceasta este cu siguranta cea mai importantă calitate. Când o femeie te iubește – ea iubește din toată inima mea. Ele nu iubesc ca și bărbații, ele știu să dăruie mai mult și să primească mai puțin (dar ai grijă cât dai, s-ar putea ca într-o zi să nu-i ajungă dragoste și s-o pierzi). O femeie are capacitatea de a se dedica complet bărbatului pe care-l iubește. Dacă ai găsit o femeie care te iubește cu adevărat – ai gasit cel mai mare dar din Univers.

Știe să facă compromisuri
Oamenii (de ambele sexe) sunt încăpățânați. Ne plac lucrurile în forma lor inițială, de obicei, nu acceptăm schimbările, chiar și atunci când sunt necesare. Dar, oricum, relațiile sunt construite pe compromisuri. Dacă îți dorești ca relația ta să reziste în timp și spațiu, trebuie să înveți să cedezi. Dacă ai găsit femeia predispusă la compromisuri – să știi că o jumătate din bătălie este câștigată. Urmează să câștigi cealaltă jumătate, cedând și TU!

Ea creează un sentiment „de acasă”
A iubi, a iubi profund – aceasta înseamnă să-și găsească locul în lume, „casa” din viața ta. Ești exact unde ar trebui să fii, și nu ai nevoie de alte locuri. Dacă te uiți în ochii ei și doar acolo se reflectă sufletul tău – atunci ești acasă. Nu renunța la acei ochi… niciodată.

Ea știe să-ți spună că ai greșit
Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-l scoată din acel „nonsens” al vieții. Barbații au o „abilitate” stranie de a lua decizii greșite și de a face lucruri stupide. Doar după ce ai găsit o femeie care te ajută să-ți urmezi calea, și-ți spune unde ai greșit, doar atunci poți spune că viața ta este mai bună.

E puternică, dar feminină
Toată lumea are propriile gusturi la femei, și absolut toți caută combinația perfectă dintre feminitate și putere. Femeie puternică este un partener de care are nevoie fiecare bărbat. Feminitatea – este … ei bine, o femeie. Aceste două calități nu sunt opuse. Adesea, ele sunt combinate cu succes: o femeie știe valoare sa, și știe să se mândrească de faptul că este femeie.

Ea este pasională
Viața este plină de pasiune, merită s-o trăiești. Dar pentru a trăi o viață pasională, ai nevoie de un partener, pentru că singur este impsibil s-o trăiești. Pasiunea apare între două organisme vii, chiar și între două individualități. Pasiunea este minunată, este „contagioasă”. Permite-ți să te „îmbolnăvești” de pasiunea unei femei. Vei trăi fericit!

Ea știe să conducă
S-ar putea ca bărbații să-și caute partenere „statornice” și „de casă”. Se știe că acestea creează un cămin adevărat. Și este adevărat. Dar dacă o găsești pe cea care știe să conducă toate „legile” casei din afara ei (casei), să știi că ești un tip norocos. Și toate insinuările precum că bărbații nu suportă să fie conduși… sunt povești. Bărbații adoră să fie conduși: oriunde și oricând! „Conducătoarele” sunt și mame, și bucătărese, și amante – perfecte!

Ea este totul pentru tine
Se întâmplă să dai de dragostea „orbitoare”, aceasta îți „paralizează” mintea, simțurile, respirația – într-un cuvânt: Tot! Nu am putea să-ți explicăm de ce se întâmplă toate aceste „fenomene” cu tine, dar dacă aceste sentimente sunt reciproce, nu ezita – ia-o de soție! Doar Ea întrunește toate calitățile de mai sus, doar Ea este Femeia Visurilor tale, doar Ea poate fi mama copiilor tăi și doar alături de Ea vei simți o dragoste adevărată pentru toată viața!

Sursa

Distribuie articolul: