Recunoaște că nu este cea mai suplă femeie din lume și nici cea mai sexy, însă felul în care se iubește, se acceptă și poartă victorii asupra sa este absolut uluitor. Vorbim despre tenismena numărul 1 din lume - americanca Serena Williams. Sportiva a acceptat să pozeze în costum de baie pentru o celebră publicație.

13În ajun de Ziua Îndrăgostiților, a fost făcută publică ediția specială Sports Illustrated Swimsuit 2017, a cărei eroină a devenit nimeni alta decât Serena Williams, recenta câștigătoare a competiției Australian Open Tennis Championships.

Pentru fotografii, diva și-a lăsat uniforma și a pozat doar în costum de baie, trădându-și vigurozitatea formelor. Ca să fii sexy, trebuie ca mai întâi să te simți sexy – demonstrează Serena, odată cu acceptarea acestui proiect.

„Vreau ca oamenii să dea uitării standardele de frumusețe care au învăluit lumea și să se simtă în sfârșit confortabil în pielea lor. E grozav să te simți puternică și sexy. Vreau să aduc această idee oamenilor care au un tip de siluetă ca și al meu”, recunoaște sportiva.

Sports Illustrated este o revistă săptămânală de sport, care publică, din 1964, ediții speciale cu femei celebre, pozând în costume de baie.

Amintim că Serena este, oficial, cea mai bogată sportivă din lume. Potrivit celui mai recent TOP realizat de Forbes, diva deține o avere de peste 28,9 mln$, mai mult decât rusoaica Maria Sharapova.

cats

Foto: Emmanuele Hauguel/Sports Illustrated, captură web Forbes.com

Distribuie articolul: