Ne pregătim pentru unul dintre cele mai frumoase momente ale anului: Crăciunul! Ne gândim deja la globuri, ghirlande, diverse decorațiuni, și… ca de fiecare dată, ne dorim ceva nou, care să aducă un plus de farmec casei și multă lumină. 

Decorarea căminului cu ornamente specifice reprezintă un prilej de bucurie alături de familie și prieteni, dar și o adevărată provocare. Pentru ca locuința ta să arate frumos, ai nevoie de decorațiuni de Crăciun deosebite, pentru a exprima cât mai bine spiritul marii sărbători.


Caută inspirație pentru decorarea casei tale în magazinele Global Store, unde găsești cel mai mare asortiment de decor de Crăciun!💜💜💜

Totodată, ai șansa să faci parte dintr-un proiectul nobil „LERU-I LER CU TOȚI ACASĂ”, în parteneriat cu CCF/ HHC Moldova, care susține și promovează dreptul fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și iubitor. În cadrul campaniei, cumperi articole de Crăciun și contribui la fondul bănesc care va asigura copiilor din 2 familii social vulnerabile Crăciunul la ei acasă.

„🎀Este un proiect despre tine, despre mine, și despre toți acei 4 copii pe care îi putem ajuta împreună. Vino în magazinele Global Store și alege cele mai îndrăgite decoraţiuni pentru o atmosferă de poveste la tine acasă”, ne îndeamnă cei de la magazin, propunând o diversitate mare de produse de decor, absolut splendide. 

P