Rețelele sociale sunt deja de câțiva ani surse bune de inspirație pentru tinerii care se gândesc să le ceară mâna iubitelor. Interesante sunt și preferințele în materie de inele de logodnă. Zilele trecute, rețeaua Pinterest a trădat cum arată cel mai apreciat inel, fotografia căruia a fost împărtășită în spațiul virtual.

Faceți cunoștință cu cel mai popular inel de logodnă din rețeaua Pinterest. Superba bijuterie a fost apreciată de peste 80 de mii de ori, ceea ce nu ne miră deloc, având în vedere designul seducător al inelului, considerat de internauți ca fiind „perfecțiunea întruchipată”.

1471512514-raymnd-lee-engagement-ring

Inelul este o semnătură a brandului Raymond Lee Jewelers și face parte din seria Verragio Venetian Collection. Confecționat din aur alb de 18 carate, cu diamante de 0.45 carate fiecare, bijuteria se vinde la un preț de 4300 de dolari.

Seria de bijuterii Verragio Venetian Collection este semnătura unuaia dintre cei mai notabili creatori de bijuterii din lume: Barry Verragio. Giuvaiergiul a montat în fiecare inel o frumusețe atemporală a diamantelor. Designul bijuteriilor din această colecție este unul exclusivist.

861-1

Foto: Pinterest

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: