Nu a trecut mult timp de când Cristina Evtodii a vorbit deschis despre destrămarea căsniciei cu Gabi Marcu, iar acum frumoasa blondă a mai prins la curaj și a vorbit despre căsnicii. Recent aceasta a postat un video pe pagina ei de Instagram unde a abordat această temă, mai cu seamă căsniciile timpurii. 

În timp ce pentru unii întemeierea unei familii la „18 ani” este o normalitate, pentru alții este un subiect sceptic. Și Cristina Evtodii spune că într-un mariaj este important ca persoanele să fie formate, doar așa un cuplu are șanse mai mari să treacă peste obstacolele vieții de familie.

„Nu trebuie să iei totul atât de serios la o vârstă fragedă, pentru că, nu reușești să-ți faci limitele tale. Nu reușești să ți le definești bine. Dacă accepți să fii într-o relație sau accepți o căsătorie devreme, nu reușești să înțelegi acest lucru sau să ți-l asumi. Trebuie să fii format ca personalitate, în primul rând. Anumite probleme în cuplu trebuie rezolvate împreună: o personalitate cu altă personalitate, care decid o problemă, iar dacă aceste personalități nu sunt formate e dezastru, e chin și e în zadar”, spune Cristina.

Pe de altă parte, Cristina a adăugat în postare că, însăși ea cunoaște cupluri care s-au căsătorit devreme și au reușit să trăiască fericit și să-și dezvolte armonios viața de familie.

„Căsătoria devreme!
Cu toate acestea, știu cupluri care sunt fericite chiar dacă au jucat nunta la 18 ani. Adevărul e că sunt doar vreo 2-3 cazuri… Voi ce istorii frumoase cunoașteți?”

Tema abordată de către Cristina a provocat urmăritorii acesteia la discuții, astfel în timp ce unii au căzut de acord cu bloggerița alții au demonstrat contrariul prin istorioare frumoase.

„Noi ne-am căsătorit când eu aveam 18, el  22,  ambii peste hotare. Am trecut prin atâtea greutăți împreună că am impresia că, cu omul ăsta stau de o viață împreună, nu de 8 ani… ne-am susținut unul pe altul mereu și dat libertate de exprimare și alegere. Sunt mândră de noi. Am crescut și ne-am călit împreună!”

„Părinții mei s-au căsătorit tineri: tata 23 de ani și mama 17 ani și împlinesc 39 ani de căsătorie”

„Da, noi ne – am căsătorit la o vârsta fragedă (asa era „moda”), așa impuneau unele norme, dar cred că eram destul de maturi (vorbesc nu de vârstă!). Cu toate astea am avut și eșecuri, și dezamăgiri, dar și dragoste, pasiune. Sunt de părere că totuși nu prea depinde de vârstă, depinde de cât este omul de matur sau cum se zice în popor „copt la minte”. Cunosc persoane care și la 35 și la 45 nu vor fi maturi și care nu vor ști cum este să fii o personalitate…”, au fost unele din comentariile lăsate la postarea Cristinei.

Sursa foto și video: Instagram

Distribuie articolul: