Multă lume a stat cu ochii pe relația cântăreței americane Mariah Carey cu miliardarul australian James Packer. După 10 luni de logodnă, idila celor doi s-a destrămat în ciuda pregătirilor de nuntă. Și cum rochia de mireasă a durut-o cel mai mult pe artistă, Mariah a decis să o sacrifice de dragul celui mai nou videoclip al său.

În semn de „sincronizare” cu viața sa personală, Mariah Carey a decis să-și arate în videoclip ținuta albă, pe care o pregătea pentru nunta pe care avea să o joace alături de logodnicul său miliardar. A făcut mai mult decât atât: pe platoul de filmare a clipului pentru piesa „I Don’t”, feat. YG, Mariah a decis să-i dea foc.

Scenele nu ar fi fost excepționale dacă rochia albă, semnată de brandul Valentino, n-ar fi costat mai puțin de 320 de mii de dolari! A prins doi iepuri dintr-o dată, cum s-ar zice: a scăpat de o rochie care îi trezea amintiri dureroase și a filmat un videoclip cu scene palpitante!

1434992007_ag075427_24_mariah-carey-james-packer-zoom

Relația dintre Mariah Carey și  James Packer a ajuns pe final în octombrie 2016, după 10 luni de la logodnă. Anunțul cu privire la despărțire a venit în cadrul reality show-ului Mariah’s World, când vedeta și-a scos în direct de pe deget inelul de logodnă cu diamant de 35 de carate, în valoare de 7,5 mln$.

mariah-wedding-engagement-ring-BIG

Foto: captură video, AROGUNDADESHEmazing!

Distribuie articolul: