Viorel Buliga este un nume nou în lumea muzicii de la noi și cu siguranță urmează o mulțime de surprize din partea lui. Este un bărbat frumos cu o voce caldă, deci are trăsăturile perfecte pentru o carieră de succes și, mai zicem noi că femeile îl vor îndrăgi foarte repede. 

A făcut studii în domeniul muzical, dar a plecat în Italia în căutarea unui trai mai bun, acolo a muncit în construcții apoi a avut o agenție de transport și totuși pasiunea lui cea mai mare a rămas a fi muzica. Viorel a revenit acasă și ne promite doar muzică bună.

După 11 ani de trai în Italia a revenit acasă pentru muzică

„Chiar nu am fost încurajat de nimeni să revin acasă după 11 ani de trai în Italia, dintre care 4 la Roma și 7 la Bologna. Mi-am făcut mulți prieteni noi de care m-am atașat și când le spuneam că peste doi ani revin acasă mai bine nu spuneam pentru că toți îmi ziceau: „Viorel, nu ai ce căuta acasă”. Acolo eram mereu implicat în ceva, mereu organizam ceva. Oricum eu am plecat pentru că asta am simțit. Am pus mai multe motive  cap în cap ca să găsesc rezolvare, dar totuși muzica a fost în prim plan (și ăsta este principalul motiv din care Viorel a revenit acasă).”

Viața din Italia 

„În ultimii 5 ani am avut o firmă de transport, dar înainte de asta lucram la construcții la greu, deci trebuie să vă arăt poze de ale mele cum duceam căldări de ciment și căldări de vopsea. Toți mă întrebau ce sunt eu de specialitate, iar mie îmi era incomod să răspund la întrebările astea și atunci mi-am zis că trebuie să fac o schimbare.”

Inima lui este ocupată

„Am o iubită, pe acest plan totul este bine la mine. La acest subiect practic nu am vorbit la nicio emisiune și o să explic și de ce: Noi fiind persoane publice ne complicăm mai tare atunci când  lumea știe ce se întâmplă de fapt în viața noastră privată. Eu vreau să fiu un artist, nu vreau ca lumea să știe ce se întâmplă în viața mea personală.”

Viorel nu a scăpat nici de cele 4 întrebări fierbinți, trebuie să vedeți ce ne-a spus despre înșelat și femeile sexy, dar și ce ar prefera să îmbătrânească de la brâu în sus sau de la brâu în jos?

Vezi și: După Cortină cu Daniela Marin: „Îmi plac bărbații, care știu să cucerească, să respecte și să iubească…”