Un interviu „După Cortină” cu soprana Ana Cernicova este ca un ceai de plante ce te calmează, EA este o prezență atât de gingașă și caldă încât își vine greu să crezi că a viața a pus-o la atâtea încercări. 

S-a căsătorit la 17 ani, iar la 18 a devenit mămică, totul părea să fie bine, dar iată că a intervenit ruptura și atunci Ana a trebuie să își lecuiască rănile singură fiind motivată de fetița sa, Amelia.

Cum a reușit să treacă prin momentele grele și mai ales cât de mult au schimab-o aceste încercări am aflat într-un interviu de suflet.

Căsătorie la 17 ani…… regrete? 

„Acum înțeleg că tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost spre binele meu pentru ca să mă facă mai puternică mai înțeleaptă. Am început să privesc lucrurile altfel analizând tot prin ce am trecut. De fiecare dată mă întrebam de ce s-au întâmplat toate astea cu mine și de ce anume eram așa tânără? întotdeanu căutam acest răspuns, dar până la urmă după ceva timp am înțeles că totul se întâmplă spre binele nostru. Eu m-am schimbat spre bine, acum sunt mai înțeleaptă, mai bună la suflet….”

Divorțul, o durere sau o eliberare? 

„În cazul meu a fost totul… a fost și durere și eliberare. Am trecut peste toate etapele interioare a unui divorț. Noi am divorțat mai târziu, dar ruptura s-a produs mai devreme și primul pas, care este și cel mai greu este să realizezi că este gata, totul s-a sfârșit și tot ce ai construit în ani de zile s-a spulberat, trebuie să începi viața de la zero și să îți ei rămas bun de la un om care îți era foarte apropiat.

Apoi urmeză perioada cea mai importantă, pe care oamenii e exclud: trebuie să ierți. Eu am lucrat foarte mult asupra acestui punct și am iertat absolut totul.”

O nouă iubire…. 

Întâlnirea noastră a fost atât de spontană și într-o perioadă în care cu adevărat nu voiam să fac cunoștință cu nimeni și să fiu într-o eventuală relație pentru că savuram atât de mult libertatea, nu trebuia să dau nimănui „darea de seamă”. Mihai a apărut așa ca din cer și la început eram doar prieteni, adică nu puteam încă să îl accept. Îl percepeam ca pe un bărbat deștept, frumos și îmi plăcea doar că trebuia să treacă mai mult timp pentru al putea accepta ca pe bărbatul meu.

Pentru mai multe detalii despre fetița sa Amelia și despre frumoasa ei relație cu Mihai urmărește interviul.

Vezi și: După Cortină cu Daniela Marin: „Îmi plac bărbații, care știu să cucerească, să respecte și să iubească…”

Distribuie articolul: