Invitata din această săptămână la interviul „După Cortină” este Carolina Gorun. Talentata interpreta ne-a povestit o mulțime de lucruri interesante despre ea și în premieră ne-a vorbit despre relația pe care o are deja de câteva luni. 

Se mărită în acest an? 

„Ne înțelegem foarte bine și sper eu să fie o relație de lungă durată.” Iubitul Caroline este și el din domeniul muzical și se pare că anume asta i-a adus împreună.

„M-a cucerit prin faptul că este un băiat foarte înțelegător, este foarte atent, iubește frumos, iar pentru mine asta contează foarte mult și comunicăm foarte mult.”

Carieră sau familie? 

„Întrebare asta este una foarte complicată,  am avut această întrebare cu mulți ani în urmă și pe atunci am ales muzica, iar acum de ar fi să aleg aș încerca să poziționez în primul rând familia. Sunt sigură că dacă soțul meu va fi unul înțelegător cu siguranță îmi va permite să fac ceea ce îmi place mie foarte mult.”

Carolina ne-a răspuns și la o serie de întrebări mai picante… Dacă vrei să afli de ce ar vrea să iasă la o întâlnire cu Dan Balan, urmărește interviul. 

Vezi și: Diana Voevuțki, despre moartea primului soț și de ce în adolescență colegii râdeau de ea. Un interviu marca „După Cortină” (Video)

 

Distribuie articolul: