EA.md vine cu un nou proiect „După Cortină”. Adunăm vedetele și femeile pe care le vezi zilnic fie la TV, fie pe rețelele sociale și ți le prezentăm diferit. Vorbim despre iubire, despărțire, fericire, sentimente pe care toți le trăim, dar despre care nu întotdeauna avem curajul să spunem. 

Prima invitată care s-a ascuns după Cortina noastră și s-a deschis este superba Dianna Rotaru. Când auzi acest nume imediat îți vine în minte un zâmbet inegalabil, o energie debordantă și sinceritate. Ne-am pus la povești cu Dianna și am vorbit despre tot. Carieră, iubire, bărbați. 

Cum reușește să fie atât de fericită și plină de energie? 

„Fericirea vine din interior, eu am devenit fericita după ce am citit foarte mult. Mama mea este bibliotecară de profesie și am acasă o bibliotecă imensă datorită ei am învățat foarte multe lucruri. Mama este pilonul fericirii mele. Ea este femeia din umbra imaginii pe care o vedeți aici.”

Își dorește să se așeze la casa ei? 

„Nu consider la moment că această relație trebuie ștampilată. Dianna Rotaru este măritată cu acte în regula și Doamne ferește nu vă atingeți de EA… Am un mare noroc de dragostea pe care o am alături mă înțelege, îmi este alături și mă iubește așa cum sunt eu.”

„Dragostea bărbaților ne alimentează, ne dau această energie și această pasiune să facem totul cu dăruire. Eu am văzut femei fără bărbați…sunt femeie uscate, sunt femei lipsite de viață. Au tot bani, mașini, au bussines și nu au bărbat. Crede-mă, nu este fericită.”

Cariera. Emisiunea „Se strigă darul”- România, Kanal D. 

Am fost la casting la Kanal D pentru emisiunea „Se strigă Darul”. Înaintea mea și după mine au fost oameni foarte cunoscuți în România, prezentatori care nu mai lucrează la un post de televiziune, dar spre surprinderea mea m-au sunat: „Dianna Rotaru, felicitări faci parte din familia Kanal D.”

n.r Dianna, abia așteptăm să te vedem! 

PROVOCAREA EA…. 

Cum să nu o provocăm pe Dianna Rotaru la întrebări fierbinți.

Ți s-a întâmplat vreodată să împarți un bărbat cu o altă femeie? 

De ce bărbat de la noi din showbizz ți-ar plăcea să fii sedusă?

Dacă ar fi să alegi între un bărbat cu bani și un bărbat frumos, care ar fi opțiunea ta? 

Ai filmat un spot publicitar cu Ionel Istrati, unde au fost scene fierbinți și ai filmat și un videoclip cu Iulian Ursu, cu ambii te-ai sărutat. Cine sărută mai bine? 

Acestea sunt întrebările, dar pentru a afla răspunsurile vezi ce se ascunde „Dupa Cortină”. 

Vizionare plăcută! 

Distribuie articolul: