Daniela Marin este invitata la interviul „După Cortină” din această săptămână. A participat la o mulțime de concursuri de frumusețe, dar spune că nu doar fizicul contează. O femeie superbă ca EA nu putea fi singură. Da, inima Danielei este ocupată, dar mai multe detalii la acest capitol vei afla urmărind interviul. 

Frumusețea va salva lumea…

„Sunt modestă, dar totuși am avut multe situații din care am ieșit datorită fizicului pe care îl am, trebuie să recunosc asta. Dar este foarte important să știi cum să o folosești și cum să o dai pe tavă (frumusețea), multe persoane au restanțe la acest capitol.”

Are doar 20 de ani, dar a reușit deja să fie Miss Moldova, Miss World și Miss International, iar acum își construiește o carieră în televiziune. 

Între modelling și tv spune că: „Cred că totuși aleg televiziunea pentru că mă simt în largul meu.”

Este celebră pe Instagram, dar nu face din asta o afacere. 

„Niciodată nu voi face publicitate contra unei sume de bani doar pentru a duce oamenii în eroare. Nu fac publicitatea la chestii pe care nu le folosesc sau la lucruri pe care nu le cunosc.”

Concursurile de frumusețe nu sunt atât de ușoare… Încrederea în sine are de suferit…

„Te afectează, pentru că fiecare din noi ne dăm o notă sau ne subestimăm, dar am învățat un lucru foarte important: să fac totul la cel mai înalt nivel și să fiu mândră de mine.”

Inima ei este ocupată…

„Pot să spun doar un singur lucru, inima mea este ocupată.

Îmi plac bărbații bărbați, masculii adevărați, care știu să cucerească, știu să respecte, știu să iubească, știu să te facă să înnebunești, dar astăzi bărbații noștri pun accent pe altceva. Mie îmi place când bărbatul vede ce este înăuntrul tău.”

Cât de des face sport și cum le răspunde criticilor, află urmărind interviul „După Cortină”. 

Vezi și: „După Cortină” cu prezentatoarea Tatiana Granciuc: „Îmi este greu să mă privesc și să vorbesc despre emisiune” (Video)