Aparent conservativi, stiliștii Familiei Regale Britanice au decis să aducă o alură nouă în imaginea Ducesei de Cambridge, realizându-i o nouă tunsoare. O nouă apariție publică a lui Kate Middleton i-a pus în valoare schimbarea. Cum arată, vedeți mai jos.

Soția Prințului William și-a făcut schimbarea încă la începutul lunii iulie, iar prima apariție publică cu noul look a fost înregistrată pe 3 iulie, la Wimbledon Tennis Tournament, din Londra. Încă de atunci fotografii au surprins lungimea diferită a podoabei capilare afișate de către Ducesă. Dacă anterior șuvițele lungi și cârlionțate i se revărsau pe umeri și spate, acum noua lungime de-abia îi atinge linia umerilor.

kate-middleton-wimbledon-tennis-championships-in-london-uk-07-03-2017-6

Ieri, Kate Middleton și-a afișat noul look și în cadrul evenimentului de deschidere a Hintze Hall – o nouă încăpere din cadrul Muzeului de Istorie Naturală. Sala, deschisă pentru public din 14 iulie, găzduiește un schelet de balenă albastră, numit Hope și menit să amintească vizitatorilor despre necesitatea de a avea grijă de oceane.

După ce a vizitat noile expoziții de exemplare marine, Ducesa a vorbit publicului în premieră despre interesul său pentru conservarea mărilor. Apoi, Kate a participat la o cină alături de Regele și Regina Spaniei.

Pentru acest eveniment, Ducesa a optat pentru o rochie simplă și chic în același timp, din colecția Preen by Thornton Bregazzi. Look-ul a fost completat cu o pereche de sandale Prafa și un clutch violet, marca Jerome Rousseau.

071317-kate-middleton-lead

Foto: Instagram.com, Yui Mok/PA Wire, Twitter, Instagram, PopSugarCelebMafia

Distribuie articolul: