Uneori, vedetele par a fi persoane din cu totul altă lume, din alt univers chiar, dar adevărul este că și ele au parte de aceleași probleme în viață, pe care le au cei mai mulți dintre noi. Chiar dacă din exterior ar părea că are viața perfectă, Demi Moore a dezvăluit că a avut parte de experiențe care au marcat-o.

Este actriță, are o carieră minunată, este mamă a trei fete, însă viața lui Demi Moore nu a fost întotdeauna așa, iar succesul ei a venit pe parcurs, notează Elle.ro.

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar’s U.S, ea a dezvăluit că a avut parte de o copilărie în care a călătorit în mod constant în jurul lumii alături de părinți, dar și de fratele ei. Ea a recunoscut și faptul că a putut să își salveze mama, după ce luase o supradoză.

„Ce îmi amintesc este că îmi foloseam degetele, degetele mele mici de copil, pentru a scoate din gura mamei mele pastilele pe care le înghițise, în timp ce tatăl meu îmi spunea ce să fac. Ceva din interiorul meu m-a marcat în acel moment, dar nu a mai apărut de atunci. Copilăria mea s-a terminat atunci. Mama a avut acest simț al propriei persoane pe care mi l-am dorit. Chiar dacă nu știam despre ce este vorba. Pentru mine, ea reprezintă libertatea pe care n-am avut-o niciodată. Era precum un sentiment al apartenenței. Simțeam că fac parte din acel loc, că este în regulă pentru mine să fiu acolo,” a declarat Demi Moore.

La vârsta de 16 ani, ea și-a întâlnit primul soț, pe Freddy. Ei s-au căsătorit după doi ani, dar ulterior au divorțat. Cariera ei a fost în plină ascensiune după, ajungând să aibă o relație și cu Ashton Kutcher. Conform celor de la The New York Times, ea a rămas însărcinată în timpul relației pe care o avea cu el. Urmau să aibă o fată pe care doreau să o numească Chaplin Ray, însă Demi a pierdut sarcina la șase luni. Conform surselor, ea ar fi început să aibă probleme cu alcoolul după ce a pierdut sarcina.

image

Demi Moore și Asthon Kutcher s-au căsătorit în anul 2005, iar în timpul relației cei doi ar fi apelat la tratamente de fertilizare in vitro, însă problemele cu alcoolul i-ar fi îngreunat acest lucru. Demi și Asthon au depus actele pentru divorț în 2012, iar în 2013 au divorțat.

image

Cu toate acestea, Demi Moore a căutat ajutor, chiar dacă începuse să aibă probleme și cu substanțele interzise. Ea a avut probleme și cu fiicele sale, însă cu timpul și-a consolidat relația cu ele.

„Uitându-mă în spate, realizez că am deschis o ușă care mi-a recăpătat puterea. A fost extrem de important pentru mine să dau naștere copiilor pe cale naturală deoarece nu am vrut să pierd niciun moment, chiar dacă a fost o experiență grea. Și oricâte probleme am avut, nu am vrut să pierd niciun moment din viață, oricât de dureros ar fi fost,” a spus Demi Moore.

HBZ100119_163

Toate experiențele pe care le-a avut Demi Moore în viață au făcut-o femeia puternică de astăzi, așa cum și ea spune: „Să învăț că sunt bine cu mine a fost cel mai minunat cadou pe care mi-l puteam face.”

SURSA

Foto: HarpersBazaar

Vezi și: Paralizat parțial, Sylvester Stallone a fost traumat pe viață. Tragediile prin care a trecut actorul american

Distribuie articolul: