Împreună, la bine și la greu. A fost promisiunea pe care un bărbat i-a făcut-o iubitei sale și pe care a respectat-o și în cele mai grele momente din viața ei. O operație nereușită a lăsat-o pe tânără într-o stare vegetativă. Zi de zi, iubitul i-a fost alături, iar doi ani mai târziu, s-a petrecut o minune.

Erau împreună de doar un an când Xiaoyu a avut nevoie de o operație pe creier. În urma complicațiilor, tânăra a ajuns într-o stare vegetativă, fiind mai mult moartă decât vie. Iubitul ei a refuzat să o părăsească și și-a dedicat întreaga viață îngrijirii iubitei sale.

Zi și noapte, tânărul era la spital, lângă patul ei. Nimic nu l-a clintit, nimic măcar descurajările medicilor, care nu îi dădeau fetei foarte multe șanse de recuperare.

Doi ani au trecut și un miracolul iubirii s-a înfăptuit, iar Xiaoyu a început să se trezească și primul cuvânt pe care l-a rostit a fost numele iubitului ei. După alți doi ani, cuplul era logodit. Astăzi, cei doi sunt căsătoriți, fericiți și sănătoși.

Incredibila poveste s-a desfășurat între 2008 și 2010 în orașul Bengbu din provincia Anhui, dar a devenit cunoscută abia anul trecut, după ce Jiafeng a fost premiat de autoritățile chineze pentru devotamentul pe care l-a dovedit față de iubita sa.

Cei doi s-au cunoscut în școala generală și s-au îndrăgostit în 2007, când aveau 19 ani. Un an mai târziu, Xiaoyu a căzut, din senin, și a fost dusă de urgență la spital. A fost diagnosticată cu hidrocefalie, o acumulare de lichid în creier, și a fost operată imediat.  Din nefericire, intervenția nu a fost una reușită, fata intrând într-o stare vegetativă.

Familia și iubitul ei au fost devastați. În loc să o lase în urmă și să caute să își clădească o viață alături de altcineva, tânărul Jiafeng a insistat că el va fi cel care va avea grijă de ea. Mama fetei nu a vrut să accepte oferta băiatului, știind câte sacrificii făcuseră părinții lui pentru ca el să fie absolvent de facultate.

„Familia lui locuiește într-o zonă rurală, săracă. Știm câte sacrificii au făcut pentru ca el să meargă la facultate. Ce drept aveam noi să îl lăsăm să renunțe la studii pentru a avea grijă de fata noastră?”, a povestit mama lui Xiaoyu.

10 ani mai târziu

10 ani mai târziu, Xiaoyu, care are acum 30 de ani, este încă în recuperare. Nu poate merge mai mult de 10 metri și ia un tratament medicamentos zilnic. Jiafeng, acum soț iubitor, este alături de ea la fiecare pas.

Într-un interviu acordat recent pentru Pear Video, acesta spune că: „În 2019 îmi doresc să muncesc mai bine și mai mult. Vreau ca afacerea mea să prospere ca să pot avea grijă de soția mea”. El a mai spus că Xiaoyu ar mai avea nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul brațului și că principalul lui obiectiv este să strângă bani pentru operație.

Cea mai mare dorință a cuplului este ca, într-o bună zi, să devină părinți.

Sursa: A1.ro

Foto: Google.com

Vezi și: Caz medical rar: se întâmplă o dată la un miliard! O femeie a născut gemeni de la 2 tați diferiți