Astăzi, mult așteptatul fiu al lui Alex Velea și al Antoniei împlinește exact 5 luni de când a venit pe lume. Pentru că s-a născut într-o familie cu părinți artiști, Dominic asistă deseori la repetiții și vede în permanență numeroase instrumente muzicale. Într-un filmuleț apărut ieri pe contul de Instagram al lui Velea, băiețelul participă la prima sa lecție de pian!

Alex Velea nu încape în piele de mândrie și fericire, atunci când vorbește despre fiul său. Micuțul Dominic a fost filmat de tatăl său în timp ce se afla în brațele producătorului Șerban Cazan, care era așezat în fața unui pian. Băiețelul și-a arătat din start curiozitatea pentru clape și a început să le apese cu interes!

„Prima lecție de pian, cu unchiu’ Șerban Cazan”, spune Velea, în descrierea filmulețului distribuit pe Instagram. Velea a mai adăugat și hastagul #acasălanașu, dând de înțeles că Șerban este și el unul dintre nașii de botez ai copilului, alături de Smiley.

Înregistrarea video realizată chiar la studio dovedește o dată în plus că Dominic are toate șansele să aleagă și el o carieră muzicală, mai ales că și nașii săi de botez sunt tot cântăreți.

Prima lecție de pian, cu unchiu’ @serbancazan #DOMINIC #acasalanașu #3ha @smiley_omul @antonialalalala

A video posted by Alex Velea (@iamvelea) on

Dominic apare deseori în fotografiile de pe Instagram ale tatălui său și mai puțin în cele ale mamei. Mai mult decât atât, băiețelul trădează o asemănare tot mai mare cu tatăl său, în special în formele gurii.

În această fotografie, Dominic a fost surprins în timpul unei plimbări cu automobilul. Experiența pare să-i fi plăcut!

Foto: Instagram

 

Distribuie articolul: