Admirăm tot mai des proiecte foto lansate pe Instagram de către tinerele mămici, fericite să împărtășească publicului fotografii cu odraslele lor. De data asta, ne-a surprins contul de Instagram al unei mame din Singapore, care, deja de 8 luni, este mama unor fetițe adorabile.

O durdulie de câteva luni cucerește Instagram-ul cu drăgălășenia sa

Faceți cunoștință cu micuțele Leia & Lauren – două gemănuțe adorabile, care fac furori pe Instagram după ce mama lor Amber Young, a decis să lanseze un proiect personal cu fetițele.

9

Amber se auto-declară „Momo Twins”, adică „mamă de gemene” și nu-și închipuia că acest cont va deveni celebru și va câștiga atenția a peste 142 de mii de Instagramm-eri.

vd

Mama se declară o fericită pentru că a reușit să nască două fetițe perfect sănătoase, chiar dacă gemenele s-au născut de doar 32 de săptămâni.

Primele fotografii au ajuns pe acest cont încă acum 8 luni, chiar după ce fetițele au venit pe lume. Popularitatea paginii a început să crească după ce Leia și Lauren au început să poarte primele lor costume identice, personalizate și inspirate din filme.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: