Vacanța de iarnă, de la acest început de an, i-a adus Dorinei Cojocaru o surpriză imensă. Cel care i-a cerut mâna într-o frumoasă călătorie în România, este Alex Filipski - proprietarul unei companii de turism. Cine au fost complicii, dar și cât de mult strălucește bijuteria acceptată pe degetul jurnalistei, vedeți mai jos.

A fost frumos, ca de altfel, tot ce face pentru noi. Aşa-zisul legământ mai oficial a avut loc la Prima Şcoală Românească, din Braşov – un loc plin de istorie, suflu românesc și cunoaștere. După cum am mai menţionat: nicăieri în lume DA-ul meu nu putea fi mai clar, înțeles și la el acasă.

Nu am intuit momentul ales de el, argument fiindu-mi lejeritatea acelei dimineţi în care a fost să fie. Cert e însă faptul că ambii am înţeles de la început că lucrurile între noi vor evolua fără întârziere.

Poate pentru că prea mult am aşteptat prin staţii trenul nostru. Deci, am urcat în el. Suntem deja pe drum. Iar de la o zi la alta, tot mai mult lăsăm în urmă frica, nesiguranţa, trecutul.

P.S. Complicii logodnei au fost talentaţii actori Emilian Creţu şi Gheorghe Pietraru”, ne-a mărturisit Dorina.

Aceasta, însă, nu e unica noutate frumoasă pe care Dorina ne-o comunică la început de 2016. Jurnalista lansează un proiect de televiziune, iar cu mai multe detalii despre acestea vom reveni curând.

Foto: Arhiva Personală