Acum mai bine de două luni în familia Chirtoacă a fost bucurie mare, Lucian și Tatiana au adus în neamul lor... un moștenitor. Micuțului i-au dat un nume pe sprânceană, unul foarte deosebit, și anume Dominic. Aflați că acesta a fost încreștinat chiar ieri, 17 mai, iar printre nașii de botez s-a aflat și edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Acum mai bine de două luni în familia Chirtoacă a fost bucurie mare, Lucian și Tatiana au adus în neamul lor… un moștenitor. Micuțului i-au dat un nume pe sprânceană, unul foarte deosebit, și anume Dominic. Aflați că acesta a fost încreștinat chiar ieri, 17 mai, iar printre nașii de botez s-a aflat și edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

5

Deși are un program hiper încărcat, primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă și-a pus în agendă un eveniment foarte important pentru ziua de duminică – botezul nepoțelului Dominic. Domnul Primar a fost prezent la creștinarea micuțului, care în prezent are două luni și două săptămâni, apoi a mers și la petrecerea pe care au dat-o părinții lui Dominic, Lucian și Tatiana.

3

Contactați de revista noastră, părinții lui Domenic ne-au spus că Dorin Chirtoacă a fost naș de botez, iar pe lângă edil, nașe au fost și surorile Tatianei. Celebrarea botezului a avut loc într-un restaurant din capitală, iar la eveniment au fost doar rudele și priteneii apropiați, printre care și Președintele Patidului Liberal – Mihai Ghimpu, însoțit de frumoasa lui soție, Veta Ghimpu.

7

Contactat de revista noastră încă de când aflasem că a devenit unchi, Dorin Chirtoacă ne-a spus: „Le doresc tot binele din lume. Bucurie, fericire, sănătate și mă bucur că reușește el, dacă eu nu pot!”

4

Micuțul Dominic a fost îmbrăcat la patru ace, purtând o cămașă albă și un costum de un albastru-închis, la care i-au asortat și o pereche de bretele de aceeași culoare cu imprimeuri stelare albe.

2

Cum era și de așteptat, Primarul a fost foarte fericit pentru fratele său Lucian și l-a felicitat și pe o rețea de socializare, deci iată ce a scris: „La botezul nepoțelului, Dominic. Felicitări Lucian și Tatiana, să ne fie sănătos cel mai mic și voinic membru al familiei Chirtoacă! Toată lumea să fie liniștită, La noi în oraș, / Mai avem un ostaș! / Care după Gheorghe Ghimpu, după Mihai Ghimpu, subsemnatul etc, să ducă mai departe drapelul românismului! Nu ne temem de nimic, / Îl avem pe Dominic!”

1

Ea.md felicită familia Chirtoacă cu ocazia creștinării micuțului Dominic, îi dorește multă sănătate, precum și multă răbdare Tatianei și lui Lucian. Un sincer La mulți ani!

Foto: Arhivă personală/Facebook