Sărbătoare dublă pentru edilul capitalei. În această seară, primarul de Chișinău a celebrat nu doar Limba Noastră, ci și cel mai important pas din viața sa: a cerut-o de mireasă pe jurnalista Anișoara Loghin chiar în Piața Marii Adunări Naționale, după discursul oficial.

„Nimeni nu a știut că asta va fi azi. Asta s-a întâmplat în clipe, în secunde, dar probabil așa a fost să fie și mă bucur că anume așa este. Și undeva, în adâncul meu, mă gândeam că va fi o mare sărbătoare ziua în care se va întâmpla acest lucru. Cred că așa a vrut și vrea bunul Dumnezeu. Vreau ca aici, în prezența dumneavoastră, să cer mâna domnișoarei pe care o iubesc. O cheamă Anișoara și este cea mai frumoasă, cea mai bună și cea mai deșteaptă fată pe care am cunoscut-o vreodată, dar și cu caracter, și cu voință, și cu principii. Așa vă doresc fiecăruia dintre voi. Anișoara, te rog să urci aici pe scenă, lângă mine.

Anișoara, vreau să fii soția mea”, a spus edilul, pe final de discurs oficial, îngenunchind în fața iubitei, punându-i pe deget inelul și sărutându-i mâinile. A urmat un sărut pasional, în văzul tuturor și mult așteptatul „DA”.

Anișoara Loghin are 26 de ani, este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM și de câțiva ani este angajata postului de televiziune Pro TV Chișinău.

251324_181773078544670_4418480_n

Într-un interviu anterior, acordat în cadrul emisiunii „Lumea Sandei”, Dorin Chirtoacă mărturisea:

În primul rând îmi doresc să am un fiu sau o fiică, sau cum o vrea Dumnezeu. Este firesc. S-a făcut un dezechilibru în ultimii 8 ani, în legătură cu activitatea la Primărie și viața personală, dar mai departe, cu siguranță că i-aș lăsa cu libera alegere. Dacă voi reuși să le insuflu dragostea față de acest popor, față de tricolor, față de limba română, față de istorie, față de neam și tot ce ține de valorile noastre naționale și patriotice, atunci mă voi bucura.

Prima mea căsnicie este Primăria. Copiii mei sunt troleibuzele, Valea Morilor, străzile, proiectele pe care le-am realizat, monumentul de la Gară și toate celelalte. Chiar îmi place și de fiecare dată pun suflet. Ele rămân în sufletul meu și rămân toată viața. Nici nu se discută, absolut.

Îmi doresc să vină un astfel de moment, în care să am grijă de viața personală. […]

229226_206869662679308_6798835_n

Foto: captură video, inprofunzime.md, facebook