Multe dintre celebrităţile din România au moştenit talentul, dar şi frumuseţea de mamele lor. Printre acestea se numără Oana Roman, Andreea Bălan, Andra, Mihaela Rădulescu. Avem poze spectaculoase cu ele!

Andra și mama sa, Elena

Andra, declaraţii emoţionante despre mama sa.

„Când mi-e greu, adesea mă gândesc: „Oare ce ar face mama în locul meu?” și găsesc imediat soluția. Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea. 
Și deși știu că ei se referă la ochi sau la zâmbet, eu mă bucur să aud asta și sper să semăn și la putere. Mama mea e cea mai puternică din lume. Mama mea are superputeri.”, a scris artista în online.

Andra, mama sa Elena cu micuţa Eva în braţe

Andreea Bălan şi mama sa, Valeria Bălan

Artista susţine că foarte mult timp a învinovăţit-o pe cea care i-a dat naştere pentru necazurile din copilărie şi adolescenţă, dar şi pentru unele eşecuri de mai târziu.

„Mi-am dat seama, în urma cărţilor citite şi a terapiei, că relaţia cea mai importantă în viaţă este cea cu mama. Indiferent că eşti băiat sau fată, mama este cea care te poartă şi este cea cu care ai cea mai strânsă relaţie. Nici nu contează cine este cu adevărat vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă. Dacă mie tatăl îmi face ceva, mama este responsabilă pentru că nu mi-a luat apărarea şi nu m-a luat de acolo”,  a mărturisit Andreea Bălan, la „Dincolo de Aparenţe”.

Mihaela Rădulescu şi mama sa, Marilena Ţiganu

În urmă cu mai mulți ani, mama Mihaelei Rădulescu a acceptat să participe la o ședință exclusivă VIVA!, alături de fiica ei. Pe atunci, doamna Marilena, mama Mihaelei Rădulescu, avea grijă de Ayan, care avea numai doi anișori și care îi spunea ”bica”, o prescurtare de la cuvântul ”bunica”.
Mama Mihaelei Rădulescu a fost profesoară de limba română la Piatra Neamț și spunea acum aproximativ 8 ani că au rănit-o peste măsura multe din lucrurile care s-au spus de-a lungul timpului despre fiica ei.

 Inna, alături de cea care i-a dat viaţă

Toată lumea o ştie pe artista din România cu cel mai mare succes internaţional. VIVA! a vrut cu ani în urmă să o cunoască şi mai bine pe Elena Alexandra Apostoleanu, cum figurează Inna în acte, aşa că a invitat- o în platou, alături de femeile cu care locuieşte, mama şi bunica ei, pentru un pictorial cum nu s-a mai făcut! “Mama a avut mari emoţii, a simţit şi puţină presiune şi s-a bucurat că au ieşit nişte fotografii pe placul întregii echipe. Bunica mea a fost încântată să petreacă timp cu mine şi la treabă, nu doar acasă. A fost o atmosferă veselă pe set şi mi-a prins bine să fiu alături de ele pentru o şedinţă foto specială”, a mărturisit Inna.

Antonia alături de Denise Iacobescu

Antonia a avut o relație specială cu mama ei, Denise Iacobescu pe care o consideră înainte de toate și cea mai bună prietenă.

Oana Roman şi mama sa, Mioara Roman

O viață demnă de o peliculă hollywoodiană. Ajunsă la vârsta de 78 de ani, Mioara Roman are o relaţie specială cu fetele sale, cu Oana şi cu Catinca.

Sursa foto: Viva.ro

 

Distribuie articolul: