Invitata din această săptămână de la interviurile „După Cortină” este superba interpretă Laura Vetty. Are o fetiță adorabilă și cu toate asta este o femeie sexy ce cutreieră toată lumea cântând alături de Dan Balan. Mulți și-ar dori să ajungă la inima ei, dar EA ne-a povestit că nu este deloc ușor…

Cum reușeste să fie divă pe scenă și mămică acasă?

„În acest job sunt plusuri și minusuri. Job-ul meu prevede că eu sunt plecată foarte des în schimb când sunt aici pe loc eu nu am un grafic de lucru de la oră la oră și dedic absolut tot timpul fetiței mele, iar când sunt plecată ea știe că mami este la serviciu.”

Este mereu în centru atenției și asta înseamnă că are nevoie de un bărbat care să îi înțeleagă jobul, dar el este greu de găsit… 

„Trebuie să fie un bărbat destul de înțelept ca să accepte acest job și să-l înțeleagă. Să nu fie gelos și să fie deacord cu chestia că eu nu sunt mereu pe loc că eu sunt foarte ocupată însă  sunt om în care poți să ai încredere și cred că asta este cel mai important.”

Despărțirea 

„Despărțirea nu fost punctul cel culminant și ceea ce am trăit eu cel mai greu, mai greu a fost perioada prin care am fost nevoită să trec. Sunt foarte fericită că am avut acel curaj să plec în acel moment primul motiv pentru care am făcut acel pas a fost Maya. Eu am îndurat foarte multe, dar atunci când aceste chestii au început să se răsfrângă asupra copilului meu, atunci mi-am dat seama că este greșit ceea ce făceam. Am ales să plec pentru ca fetiței mele să îi fie bine și să crească într-un mod armonios.”

Ce nu le iartă bărbaților 

Nu pot să iert trădarea, nu mă refer doar la o trădare fizică ci și la una morală. Nu aș putea ierta ca un bărbat să fie laș să nu își asume faptele pe care el le face și nu aș putea ierta ca un bărbat să ridice mâna la o femeie.

Despre Dan…

„Este cel mai prefecționist om pe care îl cunosc sau unul dintre. Este un om care se dedică întru totul muncii sale, când se apucă de ceva ori o face la o sută de procente ori nu o face deloc. Este un om de la care ai foarte multe de învățat și am  învățat pe parcursul anilor. Dacă l-aș caracteriza în trei cuvinte ar fi: Lider, Fenomen, Istorie.”

Laura ne-a răspuns și la patru întrebări de-a dreptul fierbinți și desigur ne-a satisfăcut curioazitatea și a explicat de ce între ea și Dan Bălan este doar o relație de prietenei și profesională. Pentru multe alte detalii despre Laura urmărește interviul.

Vezi și: „După Cortină” cu Rodica Ciorănică, așa cum rar ai văzut-o: „Plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine…” (Video)

 

 

 

Distribuie articolul: