Chiar în ajun de ziua internațională a femeilor, am bifat, alături de partenerul general Maicom, o nouă ediție a Petrecerii în Pijamale! A fost o seară pe cinste, plină de surprize datorită partenerilor petrecerii, care au venit cu multe daruri alese, iar cele trei mame care își cresc singure copiii, pentru care am colectat fonduri, au beneficiat de un ajutor financiar, care la sigur își va lăsa amprenta pentru mult timp de acum înainte.

Și de această dată invitatele: blogherițe, femei de afaceri, interprete, actrițe, jurnaliste și cititoare fidele ale revistei noastre au respectat dress codul unic Pijamalele, s-au întrecut în concursuri, s-au distrat ca la carte și au avut parte de multe surprize pe măsură. Chiar la intrarea le-a întâmpinat un decor superb, realizat în timp record de Liudmila Belostecinic, iar Valera de la „Banca de Bancuri” a avut grijă să le provoace la fiecare pas.

Muzica bună, adusă LIVE de echipa BrassBand „Anatol Cazac”, gustările savuroase și spumantul delicios au fost de nelipsit, iar momentele interesante de la – Maicom Pijama Party au fost imortalizate printr-o serie de fotografii superbe. Toate imaginile de la panoul foto le puteți vedea pe pagina noastră de FB.

Vezi și: Ținutele vedetelor, la Maicom Pijama Party: de la neobișnuit de comode și până la extravaganță pe tocuri (Video)

Vedeți mai jos GALERIA FOTO de la cea mai tare petrecere în pijamale din această primăvară! #TakeYourTime

Partener Genaral și coorganizator: maicom
Parteneri: RIGHT LASER DIODA, Fit Mami, iTicket, Ice Roll Moldova, Stella Rosa wine, Salon de Frumusete „Bianca”, 7 Spice -Brutărie şi Patiserie, Saforelle, Andrian Rusu Photographer, Avon, Ivatherm Republica Moldova, Equilibra Moldova.
Gazda: Cooper Karaoke Bar & Kitchen