Tăticii cu adevărat conștienți, au grijă ca odraslele lor să se simtă confortabil în orice situație. Un tătic din SUA, de exemplu, a avut grijă să transforme purtatul plasturelui fiicei sale într-o activitate cu adevărat distractivă. La fel ca multor copii, micuței Layla i-a fost recomandat să poarte un plasture, pentru a-și îmbunătăți vederea. Pentru că are un tătic care o iubește, Layla se bucură de desene diferite în fiecare zi, pe plasturele pe care îl poartă. Mai mult, fata participă și la ședințe foto zilnice, care îi fac însănătoșirea mai distractivă.

Pe rețelele de socializare, îi lipsește numele și prenumele real, pentru că se autentifică cu nick-name-ul „Redditor Gfgrubb”. Bărbatul este conștient că fiicei sale îi este recomandat să poarte plasturele până la vârsta de 4 ani, de aceea, s-a gândit că ar fi cazul să-și fotografieze fiica și să distribuie zilnic fotografii cu ea și cu noile sale desene de pe plasture, pe un cont de Instagram. „Un plasture cu desen diferit, în fiecare zi”, și-a spus bărbatul.

Acesta este încrezător că vederea fetiței se va îmbunătăți și că nu va avea nevoie de intervenții chirurgicale, pe viitor. În plus, ideea bărbatului a fost una excelentă pentru albumul de familie.

Abordarea creativă a educației copilului l-a ajutat pe acest bărbat să se apropie și mai mult de copilul său, să-și dezvolte creativitate și să-și ajute fiica să treacă peste impas.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: