După un divorț traumatizant, viața sentimentală a cântăreței Gwen Stefani a căpătat o altă culoare. La petrecerea închinată decernării premiilor Oscar, care avea loc aseară în California, vedeta a poposit la brațul unui nou bărbat. Cei doi trădau o relație foarte apropiată!

Bărbatul alături de care Gwen Stefani s-a afișat deschis la petrecerea Vanity Fair Oscar Party este nimeni altul decât interpretul american Blake Shelton, mai tânăr decât noua sa muză cu exact 7 ani.

Gwen Stefani And Blake Shelton Leaves Spago's Restaurant After Attending A Private Party

Cei doi s-au ținut de mâini și au făcut și alte gesturi tandre care au stârnit atenția nu doar oaspeților prezenți, ci în primul rând fotografilor.

Gwen și Blake au format, negreșit, unul dintre cele mai fierbinți cupluri de la petrecere, cântăreața alegând să poarte o superbă rochie roșie, care îi sublinia formele suple.

gwen-blake-vf-oscars-party-05

Ținuta maxi, cu tematică florală și plasă transparentă a fost semnată de brandul Yanina Couture și pare să fi fost croită exact pentru corpul ei! Gwen și-a completat outfit-ul cu bucle romantice, ruj și un clutch la fel de roșii ca și rochia.

Pe lângă cariera muzicală, Gwen și Blake mai sunt legați și de un alt detaliu interesant: ambii au divorțat anul trecut. El a divorțat de  Miranda Lambert, iar ea – de tatăl copiilor săi – Gavin Rossdale.

FFN_KMFF_VANITY_FAIR_1_2272016_51982718-805x1024

Foto: vanityfair.com, Splash, celebitchy.comjustjared.com

Distribuie articolul: