Noua plecare peste ocean a cântărețului Dima Bilan a fost legată nu doar de vizitarea surorii, ci și de întâlnirea cu o femeie care pare să fie mai mult decât o simplă prietenă a interpretului!

Alături de sora sa, Anna Belan:

Dima Bilan și-a arătat sora mai mică decât el cu 13 ani. Tânăra locuiește de una singură în SUA

anna

Cântărețul rus și-a surprins fanele virtuale cu o mulțime de fotografii noi, în care apare alături de o nouă pasiune. Vorbim despre Julia Lima, o tânără pe care Dima o cunoaște încă din fragedă tinerețe și alături de care a învățat în același curs de facultate, rămânând până astăzi în relații foarte apropiate cu ea.

dima

Julia este soprană la Opera din New York, deși în copilărie a practicat gimnastica. Și-a început cariera muzicală fiind mai întâi solistă de cor. Abia apoi au urmat colegiul și facultatea de Arte Frumoase, dar și mulțimea de premii muzicale, care i-au oferit șansa de a se promova cu succes. Tânăra a debutat în SUA încă în 2011, urmând să se angajeze la New York.

efe

Afară de faptul că se dedică în totalitate muzicii (ca și Dima), Julia este și o femeie foarte sexy, iar de aici se înțelege și interesul lui Bilan de a reveni atât de des în SUA! Cei doi petrec timpul de minune împreună, mai ales că odată demult, au și cântat în duet:

#погодаШИК @julia_lima_opera

A video posted by bilanofficial (@bilanofficial) on

vd

Alături de Julia și Anna – sora:

dddd

fawe

1

@julia_lima_opera funny moment , but great singing )) Плава Лагуна )

A video posted by bilanofficial (@bilanofficial) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: