Până la Revelion au rămas zile numărate, iar tu nu poți încheia rochia sau pantalonii preferați, noi îți spunem cum să salvezi situația. Este real să da jos 3-4 kg în câteva zile pentru ca să strălucești în noaptea dintre ani. Mai jos găsiți cele mai eficiente metode care o să vă scape de centimetri nedoriți.

Să începem cu niște sfaturi generale care sunt mai ușor de urmat:

Redu cantitatea de zahăr și sare sau exclude-le complet pe perioada dietei

Bea zilnic cel puțin 2 litri de apă, acest lucru facilitează arderea grăsimilor

Renunță la băuturi alcoolice, poți să le înlocuiești cu ceaiuri aromate

Urmează un sistem, mănâncă la aceleași ore în fiecare zi

Creează un jurnal unde să duci cont de toate alimentele pe care le consumi

Porțiile de la fiecare masă trebuie să fie cât mai mici și mai dese

 

La selectarea unei anumite diete trebuie să ții cont de următoarele reguli:

În mare parte slăbirea rapidă este bazată pe mono-diete, deci alegeți cura la bază căreia stau alimente care vă sunt disponibile.

Produsele pe care le alegeți trebuie să vă placă la gust, de altfel o să vă fie și mai greu.

Pentru confort alegeți metoda de slăbire în care trebuie să gătiți cât mai puțin ca să nu petreceți mult timp la bucătărie.

sursa-1Dieta de trei zile este una din cele mai populare, se datorează scăderii numărului de calorii. Cel mai des este folosită de persoane care urmează să participe la anumite eveniment și vor să arate cât mai bine. Însă aveți grijă la posibile daune pe care le puteți aduce organismului.

În trei zile poți scăpa de 5 kg urmând meniul de mai jos. Vă propunem două variante similare. Aici sunt incluse alimentele pentru o zi pe care trebuie să le repetați timp de trei zile.

Dimineața un ou fiert, după trei ore 150 g de brânză degresată și un ceai, peste trei ore repetați, seara nu luați cina și beți cât mai multă apă.

Woman Trying on Wrapping Paper Christmas Dress --- Image by © Beathan/Corbis

Dimineața 30 g de cașcaval tare, o bucățică de pâine neagră și un ceai. La masă fasole fierte, o felie de pâine neagră, 200 g de brânză degresată, ceai. Cina este formată din 100 g de piept de pui, un castravete, o roșie și ceai.

Dacă sunteți pregătiți pentru metode radicale această cură este pentru dumnevoastră.

 

Prima zi consumați doar apă, împărțiți cantitatea sticlei astfel încât pe tot parcursul zilei să beți de șase ori. Ziua a doua puteți mânca un măr completându-l cu un litru de lapte degresat. A treia zi iar bem doar apă și ceaiuri din plante, desigur fără zahăr. A patra zi vă puteți permite o salată, într-un bol de un litru. O preparați din morcov, varză și multă verdeață, puteți adăuga puțin ulei de măsline și suc de lămâie. A cincea zi beți un litru de lapte degresat.

Pentru a nu face șoc organismului în noaptea de Revelion nu vă dați frâu liber poftelor. De pe mesele copioase puteți alege o salată ușoară, legume, fructe, carne de curcan sau iepure cel mai bine înlocuindu-le cu pește.

Sursă foto: mmenu.com, fitness4home.ru, la-woman.ru

Margarita Dmitriev, stagiară

Distribuie articolul: