Călătoriile sunt a doua, cea mai mare pasiune a Diannei Rotaru. După o escapadă la București, în care s-a odihnit și a făcut o tură pe la televiziuni, artista și-a luat zborul spre Italia!

În aceste zile, Dianna, alături de iubitul său – Ilia Tataru, dar și câțiva prieteni, vizitează Italia. Echipa a făcut popas la Florența – capitala regiunii Toscana și unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii în primul rând grație arhitecturii sale renascentiste, dar și a faptului că e poziționat pe râul Arno. În 2007, Florența a fost declarată drept cea mai dorită destinație turistică din lume.

16831081_1302630543128238_5375968521584620695_n

Artista a reușit să ajungă în centrul istoric al Florenței, care atrage anual milioane de turiști. Această regiune a orașului conține numeroase piețe elegante, palate renascentiste, academii, parcuri, grădini, biserici, mânăstiri, muzee, galerii de artă și ateliere.

Și pentru că vocația de artist o însoțește oriunde, Dianna a găsit oportunitatea să cânte cu tot sufletul și în orașul de domiciliu al unor personalități ca Dante, Boccaccio, Leonardo da Vinci, Amerigo Vespucci sau Botticelli.

Vedeta s-a oprit lângă un saxofonist și a cântat, acompaniată de el, piesa „Trandafir de la Moldova”:

Posted by Dianna Rotaru on 17 Februarie 2017

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: