A decis să lase petrecerile private și gălăgia evenimentelor din Chișinău pentru a se dedica unei călătorii prin Europa. Dianna Rotaru se află într-o vacanță plină de impresii în Croația și Bosnia & Herțegovina. Cum se distrează Dianna, dar și ce locuri frumoase savurează în aceste zile, îți spunem mai jos.

În ultima lună de primăvară, Dianna Rotaru a decis să meargă într-o călătorie prin Croația Bosnia & Herzegovina.

Sâmbăta trecută, Dianna a ajuns în prima destinație de călătorie, iar de la fața locului a comunicat că savurează o „vacanță minunată, de vis”. Vedeta a ajuns în Mostar – un oraș din Federația Bosniei și Herțegovinei.

Orașul se laudă cu diverse atracții turistice, printre care podul „Stari Most” și centrul vechi istoric al orașului, care au fost înscrise în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Dianna n-a ezitat să testeze și temperatura apei găsită la un izvor din oraș.

O altă atracție care a impresionat-o pe vedetă este și Cascada Kravica – un loc împânzit de turiști.

Pentru că nu renunță la distracții nici în vacanță, Dianna a pozat  în ținute ispititoare și în timp ce se delecta cu Mostarul de noapte.

Ajunsă în Međugorje – un oraș în partea vestică a Bosniei și Herțegovinei, Dianna s-a ales și cu un prieten nou – un papagal Ara, alături de care a ținut să realizeze și câteva fotografii.

Ieri, vedeta a comunicat că a ajuns în Dubrovnik – un oraș în cantonul Dubrovnik-Neretva.

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: