Este îndrăgostită în prezent, iar pentru felul în care percepe relațiile de iubire, Dianna Rotaru îi este recunoscătoare mamei. Anume ea a fost prima ascultătoare și primul său ghid în ale iubirii! Despre acest lucru, vedeta a mărturisit în cadrul rubricii „Vedetă și Adolescent”, de la M1.

betrPrima mea dragoste a fost în adolescență. Mi-aduc aminte de acele momente inspirate, pentru că era prima mea experiență în a iubi, în a te îndrăgosti, în a înțelege ce se întâmplă cu tine, cu mintea, sufletul și trupul tău, pentru că atunci când simți acești fiori, se întâmplă o transformare. Sora era prea mică pentru ca să asculte of-urile mele.

Cel mai fidel ascultător a fost mama mea, am fost educată de ea ca să îi spun totul. Dacă nu o aveam pe ea, nu știu dacă mă descurcam în transmiterea acestor emoții și în primirea lor. Ea a fost mentorul meu în ale iubirii. Acum am ajuns să îi dau eu sfaturi, pentru că m-am maturizat, am înțeles foarte multe lucruri. Ea a fost întotdeauna alături de mine și este o prietenă adevărată.

Mama mea întotdeauna și-a expus părerea vis-a-vis de relațiile mele fie de prietenie, fie de iubire. Întotdeauna a fost persoana numărul 1 pe care o consultam. 

În prezent, sunt îndrăgostită. Se vede?”, a mărturisit Diana, în cadrul rubricii.

Amintim că la început de 2016, am aflat și despre cine este tânărul care a reușit să o cucerească:

E oficial! Un tânăr om de afaceri i-a cucerit inima Diannei Rotaru

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: