Diana Brescan impresionează prin vârsta fragedă și talentul mare, tehnica de interpretare și desigur stilul vestimentar deja bine format. Cine a ajutat-o pe tânăra artistă în acest sens și ce planuri mari și-a croit pentru această toamnă, aflăm chiar de la ea.

Vocea României este marea provocare și oportunitate pentru mine

Mereu am știut că tot ce înseamnă competiție, concurs, duel… este o mare provocare și te motivează foarte mult să fii și mai bun. „Vocea României” este o experiența foarte mare pentru mine și depun tot efortul să fiu foarte bună. Am trecut de prima etapa și sunt în echipa Loredanei, deja am făcut cunoștința cu ea, chiar și lucram împreună. Acum urmează următoarea etapă, adică duelurile. pentru aceasta fac des drumul Chișinău -București și sunt încântată să pot învăța de la profesioniști, așa precum e Loredana.

Ador perioadele aglomerate – ele te disciplinează

Pentru următoarea perioada am preconizate mai multe evenimente la care voi fi parte. Vreau să fac mai multe piese noi și desigur mă voi dedica mult proiectului în care sunt implicată acum, în primul rând pentru a crește și a demonstra că talentul meu înseamnă și o muncă enormă. Mi-ar plăcea să am și mai multe colaborări fashion, ședințe foto, pentru că idei în materie de vestimentație am multe.

Stilul este reflecția personalității

Mă uit și eu peste imaginile de acum 5-6 ani spre exemplu și nu-mi vine să cred. Am evoluat foarte mult ca și stil și mă bucur că, la timpul cuvenit am avut parte de oameni profesioniști alături. M-a ajutat foarte mult Nadya Gudumak, creatoarea brandului Nikita Rinadi. Grație dânsei am reușit să „ies” din culoarea negru, să înțeleg exact ce înseamnă o haină de scenă și cum arată una potrivită și pentru simple ieșiri cu prietenii. Îmi place sa fiu mai diferită în alegerile vestimentare, chiar dacă oamenii nu mereu înțeleg asta – simt că astfel cultiv și eu spiritul estetic și de modă.

Ador provocările muzicale, dar și cele vestimentare

Mă simt perfect în creații autohtone, port foarte des ținutele Nikita Rinadi și îmi plac stofele, care sunt mereu de calitate, în ele ma simt EU! Mă bucur să găsesc mereu piese cu atitudine, așa cum prefer și în repertoriul muzical să am, iată de ce probabil și pe scenă sunt mereu apreciată pentru ceea ce port – este cusut practic pe firea mea.

Foto: Dima Iacovlev