Deși este mai mică cu 10 ani decât viitorul ei soț, Diana Brescan a demonstrat că vârsta nu joacă niciun rol, atunci când este vorba despre o iubire adevărată. Se cunosc de mai bine de-un și deja au decis că vor juca o nuntă. Da, ai înțeles corect, Diana i-a spus „Da!” lui Ghenadie, când acesta a cerut-o de soție.

Diana Brescan e în culmea fericirii, Ghenadie a cerut-o de soție. Interpreta a plecat împreună cu Ghenadie în Cipru, acolo unde cei urma să participe în cadrul unui proiect matrimonial. Însă asta nu a fost tot, Ghenadie mai avea planificate câteva surprize pentru iubita sa.

20150223121459

Tânărul a ales o locație romantică, și anume pe malul mării, unde i-a pus și inelul pe deget. Ghenadie, dintotdeauna și-a dorit ca cererea în căsătorie să fie una deosebită, ruptă din filme, prin care să-și impresioneze iubita la maxim. Și se pare că a reușit, pentru că Diana încă este plină de emoții.

20150223121447

Cuplul a petrecut deja o săptămână pe insulă și și-au promis că vor reveni pe meleagurile cipriene cu prima ocazie, poate chiar și pentru luna lor de miere.

Foto: Elena Mocrii

Distribuie articolul: