Mama logodnicei Prințului Harry, Doria Ragland, spune adevărul despre faimoasa ei fiică, dezvăluind câteva dintre secretele pe care numai o mamă le poate știi despre copilul ei.

Numele ei adevărat nu e Meghan

Nimeni nu știe exact de ce fosta actriță și-a schimbat numele, însă asta este realitatea. Numele ei din buletin este Rachel Markle, ceea nu e deloc urât, rușinos sau identic cu alt nume din Hollywood, dar a fost schimbat astfel încât să îi placă posesoarei mai mult decât cel din acte. Nimic de comentat aici!

Porecla ei este Floare

Pe vremea când scria pe blogul ei, The Tig, Meghan a mărturisit că cea mai frumoasă poreclă pe care a avut-o vreodată este Floare. De fapt, mama ei așa îi spune logodnicei Prințului Harry. Și se potrivește de minune familiei din care va face parte în mai puțin de o lună. Regina Marii Britanii are și ea o poreclă – Tillabet, viitorul ei soț este Wombat sau Spike, iar Will este Steve, nu mă întrebați de ce.

L-a judecat chiar pe actualul ei logodnic

Când fosta actriță l-a întâlnit pentru prima dată pe Harry, a fost de acord să iasă cu el în oraș. Însă, după ce a acceptat invitația lui, și-a dat seama că avea, de fapt, dubii cu privire la o eventuală relație cu acesta. Gina Nelthorpe-Cowne, o prietenă de-ale lui Meghan, a declarat, în Hello, că aceasta i-a spus că măcar o să fie o experiență amuzantă, dacă nu ceva mai mult de-atât.

Markle avea dubii din cauza trecutului amoros al Prințului Harry, care nu dădea semne clare că își dorea vreo relație serioasă. Dar temerile i-au fost distruse după prima întâlnire, când ea și-a dat seama că Prințul e un bărbat cu intenții mai mult decât lăudabile, un gentleman cu adevărat!

Nu-și dorește cadouri

A pus mâna pe un Prinț adevărat, nu-i mai trebuie și cadouri de nuntă care să-i facă ziua cea mare și mai frumoasă! Mama ei e de părere că faimoasa ei fiică nu este deloc materialistă și de aceea a decis, împreună cu logodnicul ei, ca, la nuntă, invitații să nu le ofere celor doi miri nimic, ci să doneze bani unor asociații caritabile pe care ei le susțin. Scopul celor doi viitori soți e să ajute la dispariția unor boli precum HIV și a fenomenului atât de răspândit al oamenilor fără un adăpost deasupra capului. Succes!

Îi place fast food-ul

Chiar ea spunea fără rezerve că e o mâncăcioasă și că pizza este preferata ei. Chiar și blogul ei arăta, atunci când era funcțional, o grămadă de fotografii cu mâncare, chiar și din aceea nesănătoasă. După cum arată viitoarea Prințesă, nu am fi zis că adoră preparatele fast food! Însă Meghan a recunoscut că, în primul an de facultate, a consumat numai burgeri și cartofi prăjiți de la un restaurant fast food celebru.

E înnebunită după căței

Are sau, cel puțin, avea mai mulți căței înainte de-a se stabili în Marea Britanie. Printre cei absolut speciali s-a numărat și Bogart, patrupedul pe care chiar Ellen DeGeneres a încurajat-o să-l adopte. Chiar dacă nu a reușit să îi transporte pe toți cățeii ei din America în noua ei reședință, Meghan își va putea alina dorul de animalele ei de companie alintându-i pe patrupezii de la Palatul Regal, care, conform spuselor Prințului Harry, deja o adoră!

N-are o relație foarte apropiată cu sora ei

Mama ei, Doria, o încurajează pe fiica ei să aibă relații bune cu toată lumea, dar asta nu e chiar așa ușor de făcut, având în vedere tensiunile din familia ei americană. Se pare că Meghan se înțelege bine cu frații ei vitregi, dar nu poate spune același lucru despre legătura pe care o are – sau, de fapt, nu prea o mai are – cu fiica tatălui ei, provenită din primul lui mariaj, care o numește pe Meghan o profitoare. Samantha este cu 15 ani mai mare decât logodnica Prințului Harry și susține că a ajutat la creșterea fostei actrițe, dar degeaba, pentru că acum cele două surori vitrege nici măcar nu-și mai vorbesc.

Își dorește copii

În copilărie, Meghan avea grijă de nepoții ei, învățându-se astfel să fie responsabilă pentru un copil mai mic și să îi placă sentimentul matern care i-a fost scos la iveală încă de pe atunci. Doria o cunoaște pe Meghan cel mai bine și spune cu mâna pe inimă că cineva care a făcut baby sitting din plăcere va fi un părinte minunat. Rămâne de văzut asta! Oricum, dintre cei doi – Meghan și Harry – pe ea o vedem mai responsabilă și mai matură.

Citește și: „Meghan se comportă fals” – fratele vitreg al lui Meghan Markle face declarații dure la adresa acesteia

Distribuie articolul: