Nu mai este un secret că rochiile designerului basarabean Olga Blanc sunt purtate de cele mai frumoase femei din Brazilia și că în acest an, Miss Moldova și Miss Brazilia vor afișa, Miss World, rochii create tot de ea. În contextul promovării sale peste ocean, creatoarea de modă a invitat în Republica Moldova cele mai frumoase brazilience, care s-au fotografiat pentru un catalog. 

Olga Blanc invitat-o în Moldova pe Miss Brazilia 2015 și pe alte 5 participante la acest concurs de frumusețe, toate fiind întâmpinate la aeroport cu cele mai frumoase tradiții moldovenești. „Avem și surprize, avem și lucru. Vom filma noul catalog OBlanc cu fetele din Brazilia, noua colecție OBlanc și după aceasta o să avem câteva excursii. Vom merge și la Mileștii Mici și la Cricova și la Orheiul Vechi”, a declarat designerul, într-un reportaj realizat de Prime.md.

„Olga este designerul meu oficial. Ea îmi va confecționa rochiile și m-a invitat să vizitez Moldova. Ea este o profesionistă în domeniu și chiar îmi plac la nebunie rochiile confecționate de ea. Am deja patru”, a declarat, la sosirea în țară, Miss Brazilia 2015, Catharina Choi.

Designerul moldovean a fost, în acest an, în juriul concursului de frumusețe Miss Brazil 2015. Amintim că o rochie semnată de același brand a fost afișată de Alina Iacub – câștigătoarea titlului Miss Moldova 2015. La marea competiție Miss World 2015, care se va desfășura în China, în luna decembrie, atât Miss Moldova, cât și Miss Brazil 2015, vor purtat tot rochii semnate de O’Blanc.

anastasiya-yakub

Foto: O’Blanc

 

Distribuie articolul: