Motivele personale l-au inspirat pe prezentatorul de știri Alecu Mătrăgună să renunțe, pentru o perioadă mai lungă, la micile ecrane, în favoarea unor „proiecte” pe care a și început deja să le dezvolte peste ocean. E stabilit la Montreal împreună cu aleasa inimii - Cornelia Corlătean, însă ne-a mărturisit că nu a renunțat și la televiziunea în care și-a dezvoltat imaginea de prezentator.

Nu am renunțat la Jurnal TV. Am rămas în funcția de copywriter și voice-over. Încerc să le combin pe ambele acum – studiile și Jurnal TV-ul. E destul de încărcat programul, dar asta și îmi place. Să nu pierd nicio clipă din ce-mi oferă viața”, a comunicat Alecu Mătrăgună, pentru revista noastră.

foto: jurnaltv.md

foto: jurnaltv.md

Unul dintre motivele pentru care Alecu și Cornelia au emigrat, pentru un timp, în Canada, îl reprezintă studiile universitare.

Ieri, Alecu distribuia în spațiul virtual o fotografie realizată în curtea Universității Montreal, despre care spunea: „Din nou la școală. Cu emoții și caiețele curate, fără flori și costumaș nou. Trezit cu noapte-n cap. Cu un zâmbet larg ascuns sub umbrelă și împărțit frățește între 12 stații de metrou. Nimic nu este imposibil în țara asta. Numai să vrei să o iei de la capăt și să urci scările spre o altă cultură. Chiar și fără escalator sau muzica din Rocky în urechi.”

12002894_10204753506545767_8029715926879419715_n

Amintim că recent, tinerii soți au revenit la Chișinău pentru a ține, în fața altarului, cununile a doi tineri.

Foto: Arhiva Personală, Facebook.com, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: