Odată cu apropierea sezonului rece, fiecare dintre noi își răscolește poftele și caută rețeta unui desert potrivit cu o cană de lapte, savurat pe pervaz. Rețeta pe care o veți descoperi mai jos este, cu siguranță, ceea ce căutați. Se prepară din 3 ingrediente simple și conține o combinație pe cât de „periculoasă”, pe atât de delicioasă: aluatul și ciocolata.

Ingrediente:

1 baton de ciocolată preferată

1/2 foaie de aluat foietaj

1 ou

Mod de preparare: 

Pentru prepararea desertului, vei avea nevoie de o tavă și de hârtie pentru copt. După ce ați aranjat hârtia pe tavă, e timpul să puneți foaia de aluat. Batonul de ciocolată (întreg!) se va pune longitudinal pe centrul aluatului, la unul dintre capete. Părțile laterale se vor tăia în fâșii lungi, care vă vor ajuta la acoperirea batonului.

După ce ați terminat de tăiat fâșiile, a venit timpul să înfășurați ciocolata, unind câte una din fâșiile laterarale. După ce ați terminat cosița, va trebui să tăiați resturile de aluat și să acoperiți bine capetele ciocolatei.

Acum, a venit tipul să ungeți cu ou aluatul și să introduceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade, pentru 15 minute.

* Pentru a adăuga și mai multă savoare prăjiturii, înainte să împletiți aluatul, puteți aranja deasupra ciocolatei câteva felii de banană.

Mai multe detalii, găsiți în tutorialul video de mai jos:

Foto: recepink.com

Sursa: LikeMag Español/YouTube

Distribuie articolul: