Ingrediente:

– 500 g – Brânză de vaci degresată.
– 300 g-  Smântână degresată.
– Zahăr sau ștevie după gust.
– 30 g de gelatină.
– Oricare fructe (rețeta e preparată din căpșuni și banane).
– Formă pentru copturi ( de aproximativ 26 cm, pentru 300 g).

Mod de preparare:

1. Amestecă brânza cu zahăr sau ștevie.
2. Smântâna, de asemenea se amestecă cu zahăr sau ștevie. Spală fructele și aranjează-le pe suprafața formei.
3. Prepară gelatina (potrivit instrucției). Amestecă brânza și smântâna, până obții o consistență cremoasă.
4. Aplică gelatina în masa cremoasă. Amestecă bine, apoi acoperă fructele din tavă.
5. Se pune la rece desertul pentru 1, 2 ore, apoi se servește.
9Ea2XBvuZsg D4mXo5KqSd4 Qor0c5wk9-E

Distribuie articolul: