Să-ţi alegi corect un antiperspirant nu este deloc o treabă uşoară, întrucât trebuie să ai în vedere câteva lucruri importante.

Antiperspirantul a devenit un produs de îngrijire de nelipsit pentru oricine, mai ales pe timpul verii, când nu vrem să-i ameţim pe cei din jur cu mirosul neplăcut de transpiraţie. Cu toate acestea, multe persoane nu ştiu cum să-l aleagă pe cel corect, astfel că preferă să caute unul cu un ambalaj frumos şi un miros mai deosebit, sugerează TeoTrandafir.ro.

Cu toate acestea, un antiperspirant trebuie căutat în funcţie de tipul de piele al fiecăruia, dar şi de ritualul zilnic de îngrijire. Mai mult decât atât, se recomandă schimbarea periodică a tipului de antiperspirant, întrucât cu timpul bacteriile de la subraţ vor deveni imune la formula respectivă şi vei transpira din ce în ce mai mult, chiar dacă foloseşti regulat deodorantul respectiv.

După cum spuneam anterior, tipul de piele îl dictează pe cel al deodorantului folosit. Astfel, dacă ai pielea sensibilă trebuie să te fereşti de antiperspirantele de tip spray, întrucât conţin alcool şi săruri de aluminiu care îţi pot irita pielea. Ai grijă să citeşti eticheta şi optează pentru produsele în varianta roll-on, mult mai indicate în această situaţie.

În cazul în care te razi sau te epilezi des la subraţ, atunci un antiperspirant stick este ideal pentru îngrijirea ta, înrucât spray-ul va irita pielea, iar cel roll-on o va usca.

Nu spune nimeni că antiperspirantele spray nu sunt şi ele bune, ci sunt recomandate celor care se epilează cu ceară la subraţ, ori nu au probleme legate de sensibilitatea pielii.

Distribuie articolul: