Demi Lovato a ajuns marţi după amiază de urgenţă la spital, după ce a fost găsită inconştientă în casă. Potrivit primelor informaţii, artista ar fi luat o supradoză de heroină, însă aceste informaţii nu au fost confirmate şi nu se ştie exact ce a păţit cântăreaţa.

Potrivit click.ro, în prezent, starea artistei este stabilă, ea fiind conştientă şi cooperantă. „Demi este conștientă și este alături de familia sa. Ei le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Unele informații apărute în presă nu sunt corecte. Familia are rugămintea de a le respecta intimitatea“, a fost anunţul făcut de medicii care au grijă de Demi Lovato.

Imediat după ce s-a aflat că Demi Lovato este inconştientă şi că a ajuns la spital, mai multe vedete din întreaga lume i-au trimis mesaje de susţinere artistei.

„O iubesc foarte mult pe Demi Lovato. Mi s-a rupt sufletul când am aflat că trece prin momente grele. Ea este ca o lumină în această lume. Le trimit toată dragostea mea atât ei, cât şi rudelor ei“, a spus Ellen DeGeneres.

Şi Ariana Grande i-a trimis artistei un mesaj de susţinere, însă aceasta a fost scurtă şi la subiect: Te iubesc, Demi Lovato“. La fel de directă a fost şi Meghan Trainor: „Demi Lovato, te iubim“.

„Fii tare, Demi Lovato. Îţi trimit toată energia şi dragostea mea“, a spus şi Adam Lambert.

Printre vedetele care i-au trimis mesaje de susţinere lui Demi Lovato mai sunt Brad Paisley, Emmy Rossum, Kehlani, Maren Morris, Alyson Stoner, Lili Reinhart şi Bebe Rexha.

Distribuie articolul: