Vacanța la mare în Bulgaria i-a făcut bine Deliei. Cântăreața e plină de idei și dornică de schimbare, de aceea a și a purces deja la primele „mișcări” de modificare a stilului. Am crezut că a renunțat la culoarea albastră, dar n-a fost să fie. Și-a tăiat doar părul și se gândește la cum ar arăta cu părul roz!

„Pe o asemenea vreme caniculară, părul lung este foarte greu de îngrijit, coafat și chiar vopsit”- s-o fi gândit Delia, atunci când a decis să mai facă o escapadă la stilist și să renunțe la păr lung, în favoarea unuia care să ajungă maxim până la linia umerilor.

Odată întoarsă acasă din vacanța pe litoral, Delia și-a făcut deja câteva selfie-uri la volanul mașinii pe care o are în posesie și s-a mai lăudat și cu o manichiură nouă.

Pentru că are o fire rebelă și neliniștită, vedeta de peste Prut se gândește deja la cum i-ar sta, dacă în loc de albastru sau verde, ar încerca o culoare roz, așa că a și editat o fotografie cu sine în Photoshop, pe care a distribuit-o pe internet, întrebându-i pe fani dacă merită sau nu să-și facă un asemenea experiment. Și dacă mulți au apreciat pozitiv această curiozitate, alții i-au spus pe șleau că mai bine ar reveni la blondul ei de altădată.11325799_1667758010123909_40482493_n

Așa ori altfel, vedeta nu va înceta să experimenteze. Ba mai mult: și-a făcut și un tatuaj floral pe unul dintre brațe, iar dacă pe Facebook nu se văd toate aceste schimbări de exterior, atunci Instagramul abundă în fotografii cu vedeta!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: