Dacă ochiurile și omleta tradițională nu te mai atrag în niciun fel, dejunul preparat din ouă, inele de ceapă și cașcaval cu siguranță că te va motiva să începi altfel diminețile. Se prepară simplu și, cel mai important, cu ingrediente aflate mereu la îndemână.

Pentru prepararea rețetei, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 3 linguri de unt
  • 2 cepe mari, tăiate în inele
  • 1/4 linguri de roșii uscate sau oricare alt fel de roșii
  • 1 pahar de pesmeți măcinați
  • 1,5 pahare de cașcaval tare, ras
  • 6-7 ouă (în funcție de mărimea tigăii)
  • sare și piper după gust

CheeseyBakedEggs-1a

Mod de preparare:

CheeseyBakedEggs-1-2a

Preîncălzește cuptorul la temperatura de 180* Celsius. Topește untul pe tigaie și prăjește inele de ceapă până când devin moi.

CheeseyBakedEggs-1-3a

Adaugă roșiile.

CheeseyBakedEggs-1-4a

Într-un alt vas, amestecă pesmeții și cașcavalul ras. Jumătate din această masă se va pune deasupra cepei din tigaie, formând câteva adâncituri pentru ouă.

CheeseyBakedEggs-1-5a

Fiecare dintre ouă se va sparge atent și se va turna în aceste găuri.

CheeseyBakedEggs-1-6a

Turnați peste ouă și restul amestecului de cașcaval și pesmeți. Introduceți tigaia la cuptor pentru circa 20 de minute.

CheeseyBakedEggs-1-8a

Foto: Kelsey Kinser

Distribuie articolul: