De șapte ani este mămică de fetiță, iar de mai bine de patru luni, Andreea Bănică trăiește și rolul de mamă a unui băiețel. Chiar dacă este încă foarte micuț, interpreta nu ezită să îl arate lumii, iar pozele care apar cu bebelușul pe rețelele sale de socializare reușesc să adune mii de aprecieri.


De curând, artista din România a împărtășit cu admiratorii virtuali încă un eveniment frumos din viața sa: mezinul familiei a împlinit patru luni de viață. Frumoasa familie a marcat această sărbătoare cu tort și lumânare, iar Noah pare să fie foarte încântat că toată atenția îi este acordată anume lui.

Și pentru că are un blog personal, Andreea nu uită să își exprime acolo cele mai deosebite experiențe pe care le trăiește în această perioadă. Recent, aceasta a povestit despre cât de important este ca bebelușul să doarmă alături de mamă și de ce a ales să practice acest lucru:

„Consider că cea mai importantă legătură între mamă și copil se face atunci când îl ții la piept și adoarme lângă tine. Sentimentul este unic! Nimic nu se compară cu somnul la pieptul mamei sau lângă mamă. Mi se pare nedrept să îl pun pe Noah să doarmă într-o altă cameră, singur, doar pentru confortul meu, deși sincer, oricum nu cred că l-aș avea, pentru că aș fi neliniștită, m-aș frământa foarte mult din cauza nesiguranței că ar putea să-i fie bine sau rău. Cred din tot sufletul că este cea mai frumoasă perioadă și nu vreau să o pierd așa repede lăsându-l să doarmă singurel. Cu siguranță faptul că sunt lângă el îl face să se simtă iubit și fericit. Așa că m-am gândit cum să procedez și mi-am achiziționat un pătuț care să îmi ofere posibilitatea să îl am pe Noah Andrei foarte aproape, lipit de patul meu, într-un cuvânt, co-sleeping. Pur și simplu lângă mine! Nu în pat, pentru că îmi este frică de reacțiile mele în somn, ci în pătuțul lui, cu posibilitatea de a-l lua în brațe de câte ori vreau să îl pun la piept, să îl mângâi, să îl liniștesc, să îi vorbesc, să îi cânt, să îi simt mirosul și pielea catifelată, să îi aud respirația”, a notat Andreea Bănică.

Vezi și: După ce a lansat o piesă de vară, Andreea Bănică petrece timpul în compania celor mai dragi ființe din viața sa (VIDEO)

Chiar dacă este proaspătă mămică, artista nu uită și nici de cariera sa muzicală. În această săptămână, Andreea a participat la filmările celui mai nou videoclip al său, data lansării căruia încă nu a fost anunțată. Piesa, însă va fi în limba română.

Citește și: O iubire la fel de vie și după 23 de ani! Andreea Bănică, despre „același iubit”: Lucian Mitrea

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: