Au avut o nuntă ca în povești și erau fericiți, nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. Oksana Voevodina, fosta Miss Moscova, de 27 de ani i-a născut un băițel sultanului, iar acum a fugit cu el, disperată, din Malaezia. 

Potrivit presei de la Moscova, Oksana spune că a fost ameninţată să renunţe la cererea ei de pensie alimentară şi să nu mai vorbească cu presa. Ameninţările vin după un divorţ urât de Muhammad V, fostul sultan al Malaeziei, actualul sultan al Kelantanului, unul dintre statele Malaeziei. Un divorţ la care Oksana spune că s-a ajuns după ce Muhammad a părăsit-o, negând că el este tatăl copilului.

Oksana s-a refugiat întâi la Moscova, iar acum se ascunde într-o locaţie pe care nu vrea s-o divulge – după ce a aflat că viaţa fiului ei este în pericol. Astfel, Oksana a povestit cum a fost chemată la o întâlnire într-un restaurant din Moscova cu o femeie necunoscută. În locul ei, l-a trimis pe un prieten, care a înregistrat conversaţia,pe care se aude vocea femeii spunând:

„Oksana are mulţi duşmani. Şi sunt multe persoane interesate de copilul ei, Ismail. Am informaţii că este în pericol, iar situaţia escaladează”. Sunt mii de restaurante în Moscova, dar faptul că această întâlnire a avut loc chiar în clădirea unde se află firma de avocatură a fostului meu soţ spune tot!”, a comentat Oksana.

De celalată parte, autorităţile din Kelantan au refuzat să comenteze situaţia, spunând că nu are legătură cu statul pe care îl reprezintă. Realitatea este, însă, cu totul alta. Surse din cercurile regale malaeziene spun că decizia de a se însura cu Oksana a fost cea mai proastă din viaţa sultanului, pe care acest pas l-a costat cariera politică. Astfel, Muhammad a fost şocat de ceea ce a descoperit după căsătorie – la cinci luni după căsătoria islamică, au mai făcut o nuntă în Moscova în noiembrie 2018, după care ziarele au scris că Oksana a participat în urmă cu 5 ani la un reality show la care a făcut sex într-o piscină din Mexic cu un actor. Iar asta la doar câteva ore după ce pusese piciorul pe platoul de filmare al reality show-ului în cadrul căruia numele ei era Nikol. O altă filmare din acelaşi show o arată apoi pe Oksana aka Nikol sărutându-se cu un alt concurent… Aceasta a fost, de altfel, rampa ei de lansare…

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: